کد خبر : 225079
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۵ - 20:10
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

گاز ویلا های غیربومی های مازندران قطع شد!

استاندار مازندران گفت: به رغم افزایش مصرف گاز در تامین سوخت نیروگاه های استان مشکلی نداشته ایم و سوخت مورد نیاز ذخیره شده است.

گاز ویلا های غیربومی های مازندران قطع شد!

به گزارش سایت خبری مدارا؛  سید محمود حسینی پور ظهر یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان با اظهار اینکه در تأمین سوخت دو نیروگاه بزرگ استان تاکنون مشکلی نداشتیم، اظهار داشت: به رغم آنکه گاز دو نیروگاه قطع شد اما در نیروگاه نکاه ۳۲۰ میلیون لیتر و در نیروگاه کاسپین برای ۱۴ روز سوخت ذخیره شده است.

به نوشته مهر، وی با اشاره به افزایش مصرف گاز و رسیدن به ۴۰ میلیون مترمکعب اظهار داشت: پایان هر هفته حدود دو میلیون نفر به جمعیت استان افزوده می‌شود و به رغم این با اقدامات صورت گرفته، مصرف گاز در استان مدیریت شده است.

وی از قطع گاز هشت هزار ویلای خالی از سکنه و غیربومی در استان خبر داد و گفت: گاز پلاژه های دولتی نیز به دلیل مصرف بالا بسته شده است.

استاندار مازندران با اظهار اینکه صنایع نیز به سمت سوخت جایگزین هدایت شدند، گفت: سالن‌های پذیرایی و ورزشی نیز برای تأمین گاز پایدار بخش خانگی همکاری خوبی داشته‌اند.

حسینی پور با اظهار اینکه در دو خیابان بهشهر به دلیل لوله کشی شاهد قطع موقتی گاز بودیم که این مشکل سریع برطرف شد، افزود: متأسفانه مدیریت مصرف گاز در کشور خوب تعریف نشده است زیرا اجرای ناقص طرح بهینه سازی سوخت موتورخانه‌ها از جمله مسائل است.

استاندار مازندران از افزوده شدن ۶۰ هزار مشترک خانگی و تجاری طی یکسال گذشته در استان خبر داد و گفت: به ررغم آن زیرساخت‌های توسعه‌ای برای افزایش جریان گاز قابل توجه نبوده است.

اخبار مرتبط:
قصاص متهمان قتل مهرجویی و همسرش تایید شد
قصاص متهمان قتل مهرجویی و همسرش تایید شد

رئیس کل دادگستری استان البرز با اعلام تایید احکام صادره در خصوص پرونده قتل مرحوم مهرجویی و همسرش در دیوانعالی کشور گفت که بر این اساس، رای دو بار قصاص نفس متهم ردیف اول تایید و جهت طی فرایند اجرا ارسال شد.

دختر داریوش مهرجویی: درخواست اعدام نداریم
دختر داریوش مهرجویی: درخواست اعدام نداریم

دختر داریوش مهرجویی، در غالب یک استوری بیان کرد که درخواست قصاص قاتلان خانواده اش را ندارد.

وکیل امیر تتلو: موکلم می‌خواهد خطبه عقدش توسط رهبر انقلاب جاری شود
وکیل امیر تتلو: موکلم می‌خواهد خطبه عقدش توسط رهبر انقلاب جاری شود

وکیل تتلو درباره ازدواج اخیر موکلش گفت: ازدواج موقت موکل بنده نه از سر هیجان یا واکنش رسانه‌ای، بلکه با نیت خالصانه برای توبه، بازسازی شخصیت و تشکیل خانواده مشروع انجام شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است