کد خبر : 224165
انتشار : 2023/01/11 - 10:27
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

نماینده مجلس: کارت زردهای مجلس بی خاصیت است

نماینده قزوین در مجلس گفت: سفره مردم کوچکتر شده، قدرت خرید پایین آمده و کنترلی بر بازار و قیمت اجناس نیست.

نماینده مجلس: کارت زردهای مجلس بی خاصیت است

 به گزارش سایت خبری مدارا؛ لطف‌الله سیاهکلی نماینده قزوین در مجلس در تذکر شفاهی در صحن علنی روز گذشته مجلس گفت: سفره مردم کوچکتر شده، قدرت خرید پایین آمده و کنترلی بر بازار و قیمت اجناس نیست. بعد از رأی‌آوری وزیر در استیضاح اول، وضعیت قیمت خودرو بدتر شد و “کارت زردهای مجلس” نیز خاصیتی نداشت.

وی افزود: استیضاح فاطمی امین تنها راه اصلاح این وضعیت است. آقای فاطمی امین توضیح دهند با کدام مجوز،خودرو را در بورس کالا به قیمت بالاتر به مردم می‌فروشند ؟ کدام سیاست‌های وزیر در کاهش قیمت کالا موثر بوده؟
اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

تورم تیرماه ۶۶ درصد شد
تورم تیرماه ۶۶ درصد شد

مرکز آمار ایران اعلام کرد: نرخ تورم سالانه در تیرماه ۱۴۰۵ به ۶۶ درصد رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است