کد خبر : 223188
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ - 15:30
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

خبرگزاری فارس: «کیان پیرفلک» شهید راه امنیت است

خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه با انتشار گزارشی تحت عنوان"63 شهید راه امنیت کشور" از کیان پیرفلک کودک ۹ سالهٔ ساکن ایذه در خوزستان که در شامگاه ۲۵ آبان ۱۴۰۱، در حالی‌که با والدین و برادر خردسالش در خودرو در راه بازگشت به خانه خود در ایذه بودند، هدف گلوله قرار گرفت را به عنوان یکی از افراد نام برد.

خبرگزاری فارس: «کیان پیرفلک» شهید راه امنیت است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه با انتشار گزارشی تحت عنوان”۶۳ شهید راه امنیت کشور” از کیان پیرفلک کودک ۹ سالهٔ ساکن ایذه در خوزستان که در شامگاه ۲۵ آبان ۱۴۰۱، در حالی‌که با والدین و برادر خردسالش در خودرو در راه بازگشت به خانه خود در ایذه بودند، هدف گلوله قرار گرفت را به عنوان یکی از افراد نام برد.

گفتنی است در یک ویدئوی منتشرشده که جسد خونین کیان پیرفلک دیده می‌شود، «یکی از نزدیکان او» دربارهٔ نحوه کشته شدنش می‌گوید که این کودک در خودروی پدرش در حال عبور از خیابان بوده که از چهار طرف مورد اصابت «گلوله» قرار گرفت و کشته شد.

همچنین فیلم کوتاهی از کیان در حالی که قایق دست‌ساز خود را برای جشنواره دانش‌آموزی جابر بن حیان آزمایش می‌کند و کلامش را با عبارت «به نام خدای رنگین کمان» شروع می‌کند، در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای پیدا کرد و با واکنش زیادی رو به رو شد.

 تصویری از شعر سعدی به روی سنگ مزار کیان پیرفلک جلب توجه کرده است.
روی این سنگ مزار نوشته شده:
صبر بسیار بباید پدر پیر فلک را
تا دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید

اخبار مرتبط:
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی در گفت‌وگو با «اعتماد» خبر داد که در طول حملات 12 روزه اسراییل به ایران و همچنین به دنبال حمله امریکا به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در همین مدت، حدود 1500 انفجار ناشی از اصابت بیش از 3400 پرتابه در شهرهای محل حملات اتفاق افتاده که به تعداد انفجارها، حداقل 1500 زمین‌لرزه در محل انفجار رخ داده است.

پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود
پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود

پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که تا روز پنجشنبه هفته جاری هوای این استان با ۴۴ درجه سانتی‌گراد، گرم اما از اواخر هفته کاهش نسبی دما برای کلانشهر تهران پیش‌بینی شده است.

شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران
شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران

وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حملات رژیم اسرائیل به ایران خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است