کد خبر : 222929
انتشار : 2023/01/06 - 10:59
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

هشدار هواشناسی/ نفوذ سامانه بارشی جدید به کشور

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از فعالیت سامانه بارشی در اغلب نقاط کشور، بارش برف و باران، کاهش دما و همچنین نفوذ سامانه بارشی جدید به جنوب غرب کشور خبر داد.

هشدار هواشناسی/ نفوذ سامانه بارشی جدید به کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز جمعه (۱۶ دی) در جنوب استان‌های فارس، بوشهر، کرمان و در استان هرمزگان و جزایر واقع در تنگه‌هرمز و شرق خلیج‌فارس رگبار باران، گاهی رعد و برق رخ می‌دهد. بارش در ارتفاعات به‌صورت برف است.

به نوشته ایسنا، بخش هایی از گفت و گوی ضیاییان را در ادامه می خوانید:

همچنین در برخی مناطق واقع در شمال غرب، ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی، ارتفاعات البرز مرکزی و برخی نقاط شمال شرق بارش پراکنده باران و برف رخ می‌دهد.

شنبه (۱۷ دی) در هرمزگان، جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی بارش و وزش باد رخ می‌دهد. در جنوب آذربایجان غربی، مناطق غربی کردستان و کرمانشاه نیز بارش انتظار می‌رود و در اوایل شب با شمالی شدن جریان روی دریای خزر بارش در سواحل دریای خزر آغاز می‌شود.

یکشنبه (۱۸ دی) در سواحل دریای خزر، اردبیل، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در اردبیل و سواحل خزر کاهش دما رخ می‌دهد.

در برخی مناطق واقع در شمال غرب و ارتفاعات رشته کوه البرز نیز بارش برف انتظار می‌رود. برخی مناطق کردستان و کرمانشاه نیز بارش رخ خواهد داد و نیز در برخی مناطق خراسان جنوبی بارش انتظار می‌رود.

روز دوشنبه در شمال غرب، سواحل شمالی خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش ادامه خواهد داشت که در منطقه شمال شرق همراه با کاهش محسوس دما خواهد بود. به‌تدریج با نفوذ سامانه‌ای بارشی به جنوب غرب کشور در مناطقی از خوزستان کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال فارس و بوشهر بارش پیش‌بینی می‌شود.

سه‌شنبه (۲۰ دی) به‌جز شمال غرب و جنوب شرق کشور بقیه مناطق بارش خواهند داشت و شدت بارش در شرق و جنوب لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس و بوشهر است.

جمعه (۱۶ دی) شرق خلیج‌فارس و تنگه هرمز مواج است. شنبه (۱۷ دی) خلیج فارس و یکشنبه (۱۸ دی) خلیج فارس و تنگه هرمز و دریای خزر مواج می‌شود.

آسمان تهران فردا (۱۷ دی ) قسمتی ابری و گاهی وزش باد با حداقل دمای یک و حداکثر دمای ۸ درجه و روز  یکشنبه ( ۱۸ دی‌ ) کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی امروز و فردا ( ۱۶ و ۱۷ دی)  بندرعباس با دمای ۲۲ و ۲۱ درجه سانتیگراد گرمترین و طی امروز همدان با دمای ۵-  و فردا و شهرکرد با دمای ۶- سردترین مرکز استان کشور است.

اخبار مرتبط:
تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!
تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!

اختلال و خطا در موقعیت‌یابی GPS طی روزهای اخیر برای بسیاری از کاربران تهرانی دردسرساز شده است.

اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!
اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!

ویدیویی از اظهارات یک روحانی درباره موضوع حجاب و نحوه مواجهه با پوشش زنان در فضای مجازی منتشر شده که به دلیل محتوای توهین‌آمیز و طرح ادعاهایی درباره تعرض، امکان بازنشر کامل آن وجود ندارد.

کلاس‌اولی‌ها هرسال کمتر از پارسال
کلاس‌اولی‌ها هرسال کمتر از پارسال

تعداد نوآموزهایی که هرسال وارد کلاس اول می‌شوند در حال کاهش است. در 5سال اخیر هربار که اول مهر فرا رسیده، تعداد کمتری از کودکان 6 ساله برای ورود به مدرسه به صف شده‌اند. اگر این روند ادامه پیدا کند و هر سال 50تا 100هزار نفر از کلاس اولی‌ها کم شود، نخستین تأثیر عینی کاهش جمعیت را می‌توان در خلوت شدن کلاس‌های اول دید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است