کد خبر : 221809
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ - 09:42
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

حدود ۷ یا ۸ نفر از اعضای شورای شهر شیراز گوشی تلفن ۴۰ میلیون تومانی دریافت کرده‌اند

خرید گوشی‌های تلفن همراه ۴۰ میلیون تومانی برای اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشته است

حدود ۷ یا ۸ نفر از اعضای شورای شهر شیراز گوشی تلفن ۴۰ میلیون تومانی دریافت کرده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خرید گوشی‌های تلفن همراه ۴۰ میلیون تومانی برای اعضای شورای اسلامی شهر شیراز، واکنش‌های زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشته است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری شورای اسلامی شهر شیراز گفت: هیچ مکاتبه ای و یا پیشنهادی درخصوص خرید گوشی تلفن به شخص من نشده است و هیچ گوشی نیز دریافت نکردم اما تا حدودی از این ماجرا باخبر شده ام.

به نوشته ایرنا؛ رضا محمدیان افزود: این رخداد خوبی برای شورای انقلابی ششم نبوده و آبروی شورای شهر و اعضای شورا را خدشه دار کرده است.

وی ادامه داد: نباید مکاتبه ای در خصوص خرید گوشی تلفن همراه برای اعضای شورا شهر بین برخی از اعضای این نهاد اتفاق می افتاده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، گردشگری و سومین حرم اهل بیت (ع) شورای اسلامی شهر شیراز عنوان کرد: به من نامه ای درباره گوشی تلفن همراه ارجاع نشده و هیچ گوشی نیز تحویل نگرفته ام.

وی با بیان اینکه حدود هفت یا هشت نفر از اعضای شورای شهر شیراز گوشی تلفن همراه دریافت کرده‌اند گفت: ظاهرا قیمت هر گوشی خریداری شده حدود ۴۰ میلیون تومان بوده است.

محمدیان اظهار داشت: تا جایی که اطلاع دارم تعداد دیگری از همکاران در شورای شهر شیراز شامل سید ابراهیم حسینی، سیده مریم حسینی ، علیرضا اسکندری و مهدی طاهری گوشی تلفن همراه دریافت نکرده اند.

وی در ادامه پس دادن گوشی های دریافت شده توسط برخی از اعضای شورا را راه حل مناسبی ندانست و گفت: گوشی تلفن همراه خریداری شده را نمی توان به عنوان گوشی نو پس داد و قطعا قیمت آن افت شدیدی دارد و بعنوان دست دوم در بازار خریداری می شود و این کار هم به زیان بیت المال است و بهترین راه حل کنونی این است که اعضایی که گوشی دریافت کرده اند هزینه آن را شخصا پرداخت کنند.

اخبار مرتبط:
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی در گفت‌وگو با «اعتماد» خبر داد که در طول حملات 12 روزه اسراییل به ایران و همچنین به دنبال حمله امریکا به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در همین مدت، حدود 1500 انفجار ناشی از اصابت بیش از 3400 پرتابه در شهرهای محل حملات اتفاق افتاده که به تعداد انفجارها، حداقل 1500 زمین‌لرزه در محل انفجار رخ داده است.

پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود
پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود

پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که تا روز پنجشنبه هفته جاری هوای این استان با ۴۴ درجه سانتی‌گراد، گرم اما از اواخر هفته کاهش نسبی دما برای کلانشهر تهران پیش‌بینی شده است.

شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران
شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران

وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حملات رژیم اسرائیل به ایران خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است