کد خبر : 221063
انتشار : 2022/12/28 - 15:54
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

آیت الله نوری همدانی: مردم بدانند که از مشکلات آنها آگاهیم و آن را بیان می کنیم، ولی متاسفانه انعکاس داده نمی شود

آیت الله نوری همدانی گفت: متاسفانه مردم به لحاظ قدرت خرید دیگر آن توان سابق را ندارند. بیکاری، گرانی کم ارزشی پول ملی این ها اموری هستند که باعث ناراحتی مردم شده است و باید مسئولین امر برای حل این مشکلات و رفع این کمبودها تمام توان و سعی خود را به کار بگیرند.

آیت الله نوری همدانی: مردم بدانند که از مشکلات آنها آگاهیم و آن را بیان می کنیم، ولی متاسفانه انعکاس داده نمی شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت الله نوری همدانی گفت: متاسفانه مردم به لحاظ قدرت خرید دیگر آن توان سابق را ندارند. بیکاری، گرانی کم ارزشی پول ملی این ها اموری هستند که باعث ناراحتی مردم شده است و باید مسئولین امر برای حل این مشکلات و رفع این کمبودها تمام توان و سعی خود را به کار بگیرند.

آیت الله نوری همدانی پیش از ظهر امروز در دیدار با قالیباف رئیس مجلس ضمن تسلیت ایام فاطمیه با اشاره به اصول چهارگانه امیر مومنان (علیه السلام) در حکومت داری تصریح کردند: حضرت علی (علیه السلام) به مالک اشتر وظایف مسئولین در اداره کشور اسلامی را این گونه توصیف نمودند: «جبایة خراجها و جهاد عدوها و استصلاح اهلها و عمارة بلادها»؛ یعنی جمع آوری مالیات و نظارت دقیق و صحیح بر بیت المال و استفاده صحیح آن در امور، مبارزه با دشمنان، اصلاح امور مردم و ایجاد زمینه های تربیت و رشد و تعالی برای مردم و آبادی و عمران کشور. این امور باید همواره سرلوحه کارهای مسئولین باشد و از این امور نباید غفلت کرد.

انتخاب نوشت: وی در ادامه افزود: منظور از جمهوری اسلامی، یعنی همین مردم، همانطور که امام فرمودند: اصل همین مردم هستند و باید عنایت و توجه شما به همین مردم باشد که همیشه پشتیبان انقلاب و نظام اسلامی هستند. باید نظام ما در رسیدگی به مردم الگویی مناسب در جهان باشد.

این مرجع تقلید در ادامه با اشاره به مشکلات اقتصادی و کم شدن قدرت خرید مردم خاطر نشان کردند: متاسفانه مردم به لحاظ قدرت خرید دیگر آن توان سابق را ندارند. بیکاری، گرانی کم ارزشی پول ملی این ها اموری هستند که باعث ناراحتی مردم شده است و باید مسئولین امر برای حل این مشکلات و رفع این کمبودها تمام توان و سعی خود را به کار بگیرند.

آیت الله نوری همدانی در ادامه افزود: متاسفانه پول ملی ما کم ارزش شده و قدرت خرید مردم هم کم است، مردم از ما انتظار دارند که مشکلات و نارسایی ها را به گوش مسئولین برسانیم. امیر مومنان (علیه السلام) به مالک اشتر فرمودند:« اللهَ اللهَ فِی الطَّبَقَةِ السُّفْلَی مِنَ الَّذِینَ لاَ حِیلَةَ» باید توجه داشته باشید بیت المال برای مردم است نباید هیچگونه تبعیضی وجود داشته باید تفاوت ها از بین برود و شاهد رفاه و گشایش اقتصادی و ارزانی در سر سفره های مردم باشیم. متاسفانه چیزی از گرانی و مشکلات مردم کم نشده است. در این چند سال چیزی ارزان نشده است، باید با همت مضاعف و برنامه ریزی دقیق مشکلات اقتصادی را حل نمود.

وی با اشاره به نقشه ها و توطئه های دشمنان علیه نظام مقدس اسلامی افزود: ما باید آنقدر قوی باشیم که دشمنان جرأت نقشه کشی و فکر ضرب زدن به خود راه ندهند. حفظ نظام و یادگارهای امام و پشتیبانی از رهبری از ضروریات است همانگونه که امام و رهبری مکرر در ملاقات هایشان تاکید کرده اند، حل مشکلات اقتصادی مردم و حفظ ارزش های انقلاب و اسلام باید اولیت کار مسئولان باشد حفظ این انقلاب و نظام با حفظ ارزش ها و حل مشکلات مردم میسر است.

این مرجع تقلید تعهد همراه با تخصص را از ضروریات انتصابات مسئولان کشور دانسته و خاطر نشان کرد: مردم از ما گِله مند هستند که چرا مشکلات را به مسئولان انتقال نمی دهیم اما مردم باید بدانند که از مشکلات آنها آگاهیم و آن را بیان می کنیم، ولی متاسفانه انعکاس داده نمی شود.

وی گفت: باید توجه داشت که ما در زمان جنگ به پشتوانه همین مردم در مقابل تمامی دشمنان ایستادیم از این رو عنایت و توجه به این مردم باید سرلوحه تمام کارها باشد امیدوارم در دیدار بعدی این مشکلات حل شده باشد و مردم از اقدامات شما راضی و خوشنود باشند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است