کد خبر : 219611
انتشار : 2022/12/23 - 07:09
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

وعده تکراری وزیر صنعت برای بازار خودرو/ فاطمی امین: خودرو ارزان می‌شود!

وزیر صمت گفت: با واردات خودرو به کشور، عرضه افزایش می‌یابد و در نتیجه قیمت خودرو کاهش پیدا خواهد کرد.

وعده تکراری وزیر صنعت برای بازار خودرو/ فاطمی امین: خودرو ارزان می‌شود!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدرضا فاطمی‌امین در جمع خبرنگاران استان آذربایجان شرقی با تاکید بر این نکته که تولید خودرو تا آذرماه به اندازه کل تولید خودرو در سال گذشته بوده است، اظهار کرد: اکنون واردات خودرو عملیاتی شده و با عرضه زیاد خودرو قیمت آن در بازار آزاد نیز کاهش خواهد یافت.

وی با اشاره به اینکه این استان یکی از قطب‌های صنعتی کشور محسوب می شود گفت: امروز در جلسه‌ای با فعالان اقتصادی با مشکلات و دغدغه‌های این واحدها آشنا شده تا با تبادل اطلاعات بتوانیم به پیشرفت و رشد این واحدها کمک کنیم.
وی مهمترین مشکل واحدهای صنعتی و تولیدی را سرمایه در گردش عنوان کرد و گفت: البته این مشکل نشانه خوبی است که تولید و بازار تقاضا وجود دارد.

وزیر صمت تاکید کرد: رئیس جمهور دستور ویژه‌ای دادند تا ما برای حل این مشکل در جلسه هفته آینده دولت پیشنهاد خود را ارائه دهیم.

فاطمی امین از رشد ۴.۹ درصدی تولید در بخش صنعت در هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: با ادامه روند کنونی بسیاری از مشکلات کنونی مردم حل خواهد یافت.

اعتراف وزیر به بازار نامتوازن خودرو

وی در خصوص التهاب در بازار خودرو نیز گفت: خودرو دارای دو قیمت است یکی قیمت کارخانه‌ای و دیگری قیمت در بازار آزاد؛ آنچه در تلاطم است قیمت بازار آزاد است که به علت ناهماهنگی عرضه و تقاضا رخ داده است.

وزیر صمت با تاکید بر این نکته که تولید خودرو تا آذرماه به اندازه کل تولید خودرو در سال گذشته بوده است، گفت: اکنون واردات خودرو عملیاتی شده و با عرضه زیاد خودرو قیمت آن در بازار آزاد نیز کاهش خواهد یافت.

فاطمی امین با انتقاد از برخی قیمت‌گذاری‌ها در بازار گفت: سوال من این است که چند خودرو با قیمت‌های افزایش یافته خرید و فروش شده است.

وی در خصوص قیمت‌های کاذب در بازار آزاد خودرو اظهار کرد: یکی از راهکارها برای مقابله با این قیمت‌گذاری‌ها این است که مردم قیمت‌های واقعی را از بورس استخراج کنند

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟
تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟

گالری کاظمی با سال‌ها تجربه و مجوز رسمی، یکی از معتبرترین مراکز خرید شمش طلا و نقره در ایران است. تمامی محصولات با اصالت تضمینی، فاکتور رسمی، گواهی اصالت معتبر و قابل استعلام از سامانه GS1 ایران عرضه می‌شوند.

آخرین قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار آزاد
آخرین قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار آزاد

قیمت طلای 18عیار 23 میلیون و 509 هزار تومان و قیمت سکه طرح جدید 234 میلیون و 500 هزار تومان شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است