کد خبر : 217709
انتشار : 2022/12/15 - 23:16
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

جانشین فرمانده کل سپاه اعلام کرد: تحریم های دشمن بی اثر شده است

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به توانمندی های اقتصادی و خودکفایی کشور گفت: تحریم های دشمن بی اثر شده و راه توسعه کشور ادامه دارد.

جانشین فرمانده کل سپاه اعلام کرد: تحریم های دشمن بی اثر شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛سردار علی فدوی ظهر پنجشنبه در مراسم بزرگداشت سردار رستم قاسمی که در بخش گله دار شهرستان مهر برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی با سرعت رو به جلو است و همه دشمنی‌ها با شکست مواجه شده که مقدمه واقعه‌ای بزرگ است.

به نوشته مهر، او گفت: معرفت مردمان عالم به اسلام با ۴۰ سال قبل قابل مقایسه نیست و در همه نقاط عالم به برکت امامین انقلاب و ایران اسلامی به اسلام معرفت پیدا کرده‌اند.

وی گفت: دعوای بین حق و باطل هیچ وقت تمام شدنی نیست و آمریکاها ۴۴ سال است که با ایران اسلامی در حال جنگ هستند و پیروزی‌های جبهه حق و جمهوری اسلامی زیاد است ولی به لطف الهی جبهه حق پیروز این میدان خواهد بود.

وی تصریح کرد: آیا توان نظامی، اقتصادی، رسانه‌ای و… ایران اسلامی بیشتر از آنها شده است که باید گفت خیر، می‌بینید که توانمندی‌های آنها بیشتر است اما چرا نتایج به سمت و سوی ایران اسلامی است باید گفت که وعده خداوند است که می‌فرماید تکالیفی که به عهده شماست انجام دهید و نتایج را من حاصل می‌کنم.

وی ادامه داد: سال‌های طولانی و قریب به ۳۵ سال گذشته و در جنگ سخت کسی نتوانست تیری به سمت انقلاب اسلامی شلیک کند اما جنگ را در روش‌های دیگر مانند جنگ رسانه‌ای، فرهنگی، شناختی و اقتصادی شروع کرده‌اند و تلاش‌های زیادی هم می‌کنند.

سردار فدوی گفت: پاسداران انقلاب اسلامی پاسداران این نظام و انقلاب اند و مهم نیست دشمن چه جنگی را شروع کرده است و باید گفت که پاسداران در تمامی جنگ‌ها به مصاف با دشمن رفته‌اند.

وی افزود: پس از جنگ تحمیلی، روش جنگ تغییر کرده، اما جرأت جنگ نظامی با ما را نداشتند.

وی گفت: تحریم‌ها از سال ۵۸ الی ۹۰ در دولت‌های مختلف افزایش یافت و شکست تحریم‌ها و بی اثر کردن آنها قوت گرفته است.

اخبار مرتبط:
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند

رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند.

نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند
نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به خروج منابع ارزی از بانک‌ها توسط برخی تراستی‌ها و بازنگشتن بخشی از این منابع گفت: این روند می‌تواند مشکلات و ناترازی بانک‌ها را تشدید کند؛ چراکه بانک‌ها با کمبود منابع مواجه شده و در نهایت، تبعات آن از مسیر افزایش تورم به مردم و به‌ویژه حقوق‌بگیران و کارگران تحمیل می‌شود.

هلال‌احمر: لازم است هلال‌احمر قطر درباره وضعیت سه خلبان ایرانی کسب اطلاع کند
هلال‌احمر: لازم است هلال‌احمر قطر درباره وضعیت سه خلبان ایرانی کسب اطلاع کند

رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران، با اشاره به ابهام درباره وضعیت سه خلبان ایرانی در قطر، خواستار پیگیری این موضوع از طریق هلال‌احمر قطر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است