کد خبر : 216757
انتشار : 2022/12/12 - 12:06
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

واکنش رئیس کمسیون قضایی مجلس به ادعای «تعرض به زندانیان زن» /ساده‌لوحانه و غیرقابل باور است

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس قویا ادعای تعرض به زندانیان را رد کرد و گفت: دشمنان و معاندان نظام شایعاتی را درباره وضعیت زندانیان زن مطرح کردند که ساده‌لوحانه و غیرقابل باور است.

واکنش رئیس کمسیون قضایی مجلس به ادعای «تعرض به زندانیان زن» /ساده‌لوحانه و غیرقابل باور است

به گزارش سایت خبری مدارا؛حجت الاسلام موسی غضنفرآبادی، در واکنش به ادعاهایی که درباره وضعیت زندانیان به ویژه زندانیان زن در کشورمان مطرح می‌شود، گفت: این ادعاها معمولاً از سوی افرادی مطرح می‌شود که هیچ اطلاعی از وضعیت زندانیان زن ندارند و ادعای تعرض به آنان دروغ محض است.

به نوشته مهر، وی بیان کرد: یکی از افرادی که این ادعا را مطرح کرده، گفته است اخباری درباره وضعیت زندانیان زن رسیده است، در حالی که ما نباید به هر خبری اعتماد کنیم و باید ببینیم آن فرد یا رسانه‌ای که این ادعا را مطرح کرده، کیست و چه اهدافی از طرح این مباحث داشته است. افرادی که چنین گزارش‌های غلطی می‌دهند، مغرض هستند. همچنین باید مشخص شود افرادی که این ادعاهای دروغین و شایعاتی را بازگو می‌کنند، با طرح این مباحث چه اهدافی را دنبال می‌کنند.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ما بارها از زندان‌های نسوان در نقاط مختلف کشور بازدید کردیم و این ادعاها دروغ است، گفت: مراقبت از زندانیان زن حاضر در زندان‌های کل کشور توسط کارکنان خانم و حراست زندان هم توسط آقایان انجام می‌شود که همه این افراد گزینش می‌شوند و نیروهای متدین و قابل اعتماد برای این بخش‌ها استخدام می‌شوند.

نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مطالبی که درباره وضعیت زندانیان زن مطرح می‌شود ساده‌لوحانه و غیرقابل باور است، ادامه داد: جامعه ایران اسلامی متدین و مسلمان هستند و طرح چنین تهمت‌ها، شایعه‌سازی‌ها و دروغ‌هایی درباره ایران همواره از سوی دشمنان وجود داشته است. این روزها دروغ‌پراکنی‌های زیادی از جمله کشته‌سازی درباره کشورمان مطرح می‌شود و این ادعا هم یکی دیگر از دروغ‌هایی است که مطرح شده است.

غضنفرآبادی با بیان اینکه همه ما باید دقت کنیم و نباید همصدا با مخالفان نظام حرفی را مطرح کنیم، اظهار داشت: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران به ویژه آمریکایی‌ها، رژیم صهیونیستی و وهابیت عربستان با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای خود مطالبی را علیه کشورمان مطرح می‌کنند. افراد داخل کشور نباید تحت تأثیر این دروغ‌ها قرار گیرند، چرا که اگر تحت تأثیر این حرف‌ها قرار گیرند، این شائبه به وجود می‌آید که آنان هم از عوامل دشمن هستند.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اعضای این کمیسیون اخیراً از وضعیت زندانیان زن به ویژه زندانیان اغتشاشات اخیر بازدید داشته‌اند، گفت: اگر کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی در موضوعی ضروری بداند و لازم باشد، بحث نظارتی خود را انجام خواهد داد، اما این حرف‌ها و ادعاهایی که درباره وضعیت زندانیان زن مطرح می‌شود، بی اساس است و ما، مسئولان سازمان زندان‌ها را می‌شناسیم و می‌دانیم که افرادی متدین، مؤمن و دلسوز هستند.

اخبار مرتبط:
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!
درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!

به گزارش رویترز، عربستان سعودی از چین خواسته است به‌طور خصوصی از ایران بخواهد برای مهار حوثی‌ها پس از تسلط آنها بر سواحل دریای سرخ یمن و باب‌المندب اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است