❮
کد خبر : 214826
انتشار : 2022/12/05 - 09:16
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

منحصر کردن اعتراضات به توطئه بیگانگان معترضان و مردم را عصبانی‌تر می‌کند

روزنامه هم‌میهن نوشت: نباید اصرار داشت که همه امور خارجی است، چون این به‌معنای ناتوانی ما در اصلاح امور خواهد بود ضمن اینکه معترضان و مردم را عصبانی‌تر می‌کند.

منحصر کردن اعتراضات به توطئه بیگانگان معترضان و مردم را عصبانی‌تر می‌کند

به گزارش ایت خبری مدارا؛ روزنامه هم‌میهن با اشاره به بیانیه دیروز شورای امنیت کشور بر منحصر کردن اعتراضات به توطئه بیگانگان هشدار داد این کار فقط معترضان و مردم را عصبانی‌تر می‌کند.

به نوشته روزنامه هم‌میهن؛ پس از گذشت حدود ۸۰روز از اعتراضات اخیر، شورای امنیت کشور نیز بیانیه‌ای را پیرامون این حوادث منتشر کرد. بیانیه‌ای که نسبت به بیانیه مشترک دو نهاد اطلاعاتی کشور یک گام به پیش محسوب می‌شود.

نویسنده با بیان این مقدمه در ادامه تاکید کرده است: تفاوت رویکرد رسمی با رویکردهای غیررسمی در این است رویکرد غیررسمی دخالت و اقدامات و توطئه‌های دیگران را نفی نمی‌کند، ولی نارسایی‌های داخلی را عامل اصلی و زمینه‌ساز می‌داند و نیز اعتقاد دارند که برجسته کردن عامل خارجی نه‌تنها مشکلی را حل نمی‌کند، بلکه مشکلات را بیشتر می‌کند. آن متغیرهایی که در اختیار ماست تا تغییر دهیم و شرایط را بهبود ببخشیم، متغیرهای داخلی است پس همچون بیانیه مزبور، نباید اصرار داشت که همه امور خارجی است، چون این به‌معنای ناتوانی ما در اصلاح امور خواهد بود ضمن اینکه معترضان و مردم را عصبانی‌تر می‌کند. همه می‌دانیم که واقعیت چیست و با نگفتن آن مشکلی حل نخواهد شد فقط خودمان را از مسیر درست منحرف می‌کنیم.

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است