کد خبر : 214019
انتشار : 2022/12/01 - 11:27
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

قتل مرد 65 ساله به خاطر فحش ناموسی

متهم مدعی است قصد نداشته همکارش را به قتل برساند با این حال با درخواست صدور حکم قصاص مواجه شده است.

قتل مرد 65 ساله به خاطر فحش ناموسی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مردی که دوستش را به خاطر فحاشی ناموسی به قتل رسانده است در حالی پای میز محاکمه می‌رود که اولیای دم برای او درخواست قصاص کرده‌اند.

به نوشته اعتماد آنلاین، متهم که مردی جوان است مدعی است وقتی مقتول به او فحش ناموسی داد کنترل خودش را از دست داد و دست به قتل زد.

یک سال قبل بود که پلیس در جریان پیدا شدن جسد مرد ۶۵ساله‌ای در اتاقک نگهبانی یک ساختمان نیمه‌کاره قرار گرفت.

صاحب ملک که برای سرکشی به ساختمان نیمه‌ساز رفته بود با در قفل‌شده روبه‌رو شد و پس از گشودن در و مشاهده جسد خونین نگهبان میانسال به نام اصغر پلیس را باخبر کرد.

به این ترتیب ماموران بلافاصله راهی ساختمان نیمه‌ساز شدند و جسد اصغر را با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل کردند. شواهد نشان می‌داد این مرد با ضربه‌های متعدد میله آهنی به سرش از پا درآمده است.

صاحب ملک که پلیس را خبر کرده بود گفت: از مدت‌ها قبل اصغر و پسرجوانی به نام قاسم را به عنوان نگهبان در ساختمان نیمه‌ساز استخدام کردم؛ اما حالا خبری از قاسم نیست و ناپدید شده است.

در حالی که فرضیه دست داشتن قاسم در این ماجرا قوت گرفته بود ماموران رد او را یافتند و بازداشتش کردند.

قاسم به درگیری با همکارش و قتل او اعتراف کرد و گفت: من و قاسم چهار ماه با هم همکار بودیم و هر دو در اتاقک نگهبانی ساختمان نیمه‌ساز کار می‌کردیم و هیچ مشکلی هم نداشتیم. آن شب من سر موضوعی از او ناراحت شدم و خواستم از اتاقک نگهبانی خارج شود؛ اما او فحاشی کرد. من اعتراض کردم و از او خواستم فحش ندهد اما قاسم با عصبانیت فحش‌های ناموسی داد.

او گفت: من که عصبانی شده بودم در یک لحظه با میله‌ای که در گوشه اتاقک افتاده بود به او حمله کردم و چند ضربه به بدنش زدم. می‌خواستم او را رها کنم؛ اما گمان کردم اگر بلند شود من را می‌کشد. به همین خاطر با بیل هم چند ضربه به سرش زدم. وقتی روی زمین افتاد در اتاقک نگهبانی را قفل کردم و از آنجا گریختم. باور کنید وقتی آنجا را ترک می‌کردم او نفس می‌کشید و زنده بود.

متهم ادامه داد: باور کنید قصد نداشتم قاسم را بکشم. فقط چند ضربه به او زدم اما فکر نمی‌کردم ضربه‌ها کشنده باشد.

به دنبال اعتراف‌های متهم و بازسازی صحنه جرم، برای قاسم کیفرخواست صادر و پرونده‌اش به شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

۹ فرزند قربانی نیز درخواست قصاص کردند و گفتند به هیچ عنوان حاضر به مصالحه نیستند و فقط قصاص می‌خواهند. مرد جوان قرار است به زودی در دادگاه کیفری تهران از خود دفاع کند.

 

اخبار مرتبط:
ماجرای جنجالی «با ضیا» به دادستانی رسید؛ اعلام جرم علیه علی ضیا و عوامل برنامه
ماجرای جنجالی «با ضیا» به دادستانی رسید؛ اعلام جرم علیه علی ضیا و عوامل برنامه

دادستانی تهران علیه مجری، تهیه‌کننده و دو مهمان برنامه «با ضیا» به دلیل طرح ادعاهای کذب و اظهارات غیرمستند اقتصادی اعلام جرم کرد.

آموزش و پرورش: حفظ «تاثیر قطعی» نمرات پایه دوازدهم در کنکور/ دروس پایه یازدهم به صورت تاثیر مثبت بر نمره داوطلبان اثر می‌گذارد
آموزش و پرورش: حفظ «تاثیر قطعی» نمرات پایه دوازدهم در کنکور/ دروس پایه یازدهم به صورت تاثیر مثبت بر نمره داوطلبان اثر می‌گذارد

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با تأکید بر پیشنهاد ابقای و حفظ «تاثیر قطعی» برای پایه دوازدهم، از ارائه پیشنهاد برگزاری «آزمون جامع» به شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تحول در فرآیند سنجش دانش‌آموزان طی سال‌های آینده خبر داد.

تب «پلنگ شدن» به مردان ایرانی رسید!
تب «پلنگ شدن» به مردان ایرانی رسید!

تب جراحی زیبایی دیگر فقط قصه زنان نیست. اگر تا چند سال پیش تغییر فرم بینی، تزریق ژل، زاویه‌سازی صورت یا پیکرتراشی بیشتر با تصویر زنان از زیبایی گره خورده بود، حالا مردان نیز سهم قابل‌توجهی از بازار زیبایی را به خود اختصاص داده‌اند؛ بازاری که هر روز برای بدن و چهره مردانه، استاندارد تازه‌ای تعریف می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است