کد خبر : 213053
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۰۷ - 12:44
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

کلاهبرداری با پیامک «پرونده اغتشاشات»

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به ارسال پیامک‌هایی با عنوان «پرونده اغتشاشات» به مردم هشدار داد.

کلاهبرداری با پیامک «پرونده اغتشاشات»

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سودجویان و کلاهبرداران سایبری از هر فرصتی برای سوءاستفاده از شهروندان و کاربران فضای مجازی اقدام می‌کنند و در تازه‌ترین اقدام مجرمانه‌شان اقدام به ارسال پیامک‌هایی با کلیدواژه ناآرامی‌های اخیر در کشور شده‌اند. این افراد پیامکی را با این مضمون که «پرونده اغتشاشات شما در لینک زیر» قابل دسترسی است برای شمار زیادی از شهروندان ارسال کرده‌اند و طبیعی است در این شرایط ارسال چنین پیامک‌هایی می‌تواند موجب نگرانی شهروندان شده و آنان ترغیب شوند تا وارد لینک درج شده در انتهای پیامک شوند.

لمس لینک مذکور موجب هدایت کاربران به صفحات جعلی و حاوی بدافزار می‌شود. صفحاتی که خطراتی همچون فیشینگ، بدافزار و … در آنها وجود دارد. این لینک‌ها یا کاربران را به صفحات جعلی هدایت می‌کند که در چنین صورتی عمدتا از کاربران خواسته می‌شود تا با پرداخت مبلغی اندک به پرونده خود دسترسی داشته باشند، کم بودن مبلغ مذکور باعث می‌شود که کاربر نسبت به پرداخت آن اقدام کنند. در این شرایط اطلاعات حساب بانکی کاربران کپی شده و سودجویان نسبت به تخلیه موجودی حساب اقدام می‌کنند.

به نقل از ایسنا در روش دیگر نیز ممکن است هیچ درخواستی برای برداشت وجه وجود نداشته باشد، اما کاربر به محض لمس لینک و ورود به آن در واقع به طور ناخواسته با آلوده شدن گوشی تلفن همراه خود موافقت کرده و در این حالت تلفن همراه به بدافزارهایی آلوده می‌شود که به موجب آن افراد سودجو به اطلاعات ذخیره شده در تلفن همراه دسترسی پیدا کرده و از این طریق از کاربران سوءاستفاده می‌کنند.

سرهنگ داوود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نیز این موضوع را تایید کرده و در این باره گفت: اخیرا پیامک‌های لینک‌دار با محتوای « پرونده اغتشاشات شما در سایت زیر» برای برخی از شهروندان ارسال شده ودر زیر آن لینکی ناشناس قرار گرفته است. این پیام از سوی مجرمان سایبری برای شهروندان ارسال شده و جعلی است.

وی افزود: در این روش از کلاهبرداری، کلاهبرداران با درست کردن آدرس اینترنتی پیامکی با محتوای ” پرونده اغتشاشات شما در سایت زیر” برای شهروندان ارسال می کنند که در نهایت با ترغیب آنان هدف کلاهبرداری قرار خواهند گرفت.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: لینک معرفی شده در این پیامک‌ها حاوی یک بدافزار است و مجرمان اینترنتی با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت برده و با نقص کردن حریم خصوصی شهروندان و دسترسی به اطلاعات شخصی، نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها نیز اقدام می‌کنند.

هشدار پلیس نسبت به کلاهبرداری پیامکی با سوءاستفاده از سازمان‌ها و پیام‌رسان‌های نام آشنا

معظمی گودرزی با اشاره به اینکه ارسال‌کنندگان لینک‌های جعلی هدفی جز سرقت اطلاعات بانکی شهروندان ندارند، اظهارکرد: پلیس فتا تاکید می‌کند هیچ‌ سازمان‌رسمی و حاکمیتی با شماره‌های شخصی برای شهروندان پیامک ارسال نخواهد کرد. شهروندان قبل از اینکه لینکی را باز کنند لحظه‌ای صبر و در ادامه حتما محتوای آن را مطالعه کنند که روی لینک‌های جعلی تحت عنوان سامانه ثبت ثنا، سهام عدالت و هدفمندی یارانه‌ها و … وارد نشوند؛ که اگر شهروندان در این رابطه دقت داشته باشند حجم زیادی از پرونده‌ها کاهش پیدا می‌کند.

اخبار مرتبط:
عضو شورای شهر تهران: حصارکشی پارک لاله به‌زودی برداشته می‌شود / در قیطریه مسجد ساخته می‌شود اما در متراژ ۲۰۰ متر و نهایتاً تا یک نیم طبقه
عضو شورای شهر تهران: حصارکشی پارک لاله به‌زودی برداشته می‌شود / در قیطریه مسجد ساخته می‌شود اما در متراژ ۲۰۰ متر و نهایتاً تا یک نیم طبقه

مهدی عباسی می‌گوید: در پارک قیطریه به اشتباه ساختمانی به متراژ تقریبا 800 متر و گودبرداری‌های عمیق جانمایی شده بود و بنا بود مسجد ساخته شود. شورای شهر و کمیسیون تخصصی شهرسازی و معماری به این موضوع ورود کرد و مقرر شد که اگر بناست تصمیم ساخت این ساختمان اجرایی شود نهایتا در حد مساحت 200 متر در یک محلی که فاقد درخت است، با ارتفاعی که نهایتا یک طبقه با یک نیم طبقه باشد صورت گیرد و گود برداری عمیق صورت نگیرد.

ماجرای ترک‌های ۳ ستون پل میرداماد و بستن تسمه روی آن‌ها I بخوانید
ماجرای ترک‌های ۳ ستون پل میرداماد و بستن تسمه روی آن‌ها I بخوانید

تصویری از یکی از ستون‌های بتنی پل میرداماد تهران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که گویی ترک‌های این ستون‌ بتنی توسط دو تسمه مهار شده است!

شهرداری با شعار زنده‌باد درخت از قطع درخت کسب درآمد می‌کند
شهرداری با شعار زنده‌باد درخت از قطع درخت کسب درآمد می‌کند

در مقایسه با درآمد هزار و ۶۰۳ میلیاردی از قطع درختان و هزینه تنها ۱۰۹ میلیارد تومان برای کاشت درخت در قالب جنگل‌کاری در پایتخت، هرکسی متوجه می‌شود که زنده‌باد درخت یک شعار تبلیغاتی بیش نیست!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است