کد خبر : 211946
انتشار : 2022/11/22 - 22:12
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

واکنش آمریکا به غنی سازی ۶۰ درصدی ایران/ موضوع را زیر نظر داریم

جان کربی، سخنگوی مشاور امنیت ملی کاخ سفید به بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران درباره افزایش تولید اورانیوم ۶۰ درصدی واکنش نشان داد.

واکنش آمریکا به غنی سازی ۶۰ درصدی ایران/ موضوع را زیر نظر داریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جان کربی امروز سه‌شنبه در واکنش به این موضوع گفت: «ما از مدت‌ها پیش شاهد بوده‌ایم که ایران در تلاش بوده است زمان گریز خود را کوتاه‌تر کند. به همین دلیل است که وقتی ما روی کار آمدیم سخت تلاش کردیم برجام را احیا کنیم. الان به آن مرحله نزدیک نیستیم.»

به نوشته فارس، وی اضافه کرد: «اما ما با نگرانی به رصد پیشرفت‌های ایران در زمینه هسته‌ای و همچنین توانمندی‌های آنها در زمینه موشک‌های بالیستیک ادامه می‌دهیم. به همین دلیل است که قصد داریم اطمینان حاصل کنیم که همه گزینه‌ها در دسترس رئیس‌جمهور خواهند بود.»

او اضافه کرد: «به همین دلیل است که ما دیدگاهمان را مبنی بر اینکه به ایران اجازه دستیابی به سلاح اتمی نخواهیم داد را تغییر نخواهیم داد.»

اخبار مرتبط:
ونس: ما با خود حوثی‌ها گفت‌و‌گو‌های مستقیم داشته‌ایم
ونس: ما با خود حوثی‌ها گفت‌و‌گو‌های مستقیم داشته‌ایم

جی‌دی ونس درباره یمن گفت: ما قطعاً نگران هستیم. این موضوعی است که با دقت زیادی آن را زیر نظر داریم.

نخست‌وزیر پاکستان از موضع عربستان جهت جلوگیری از استفاده از خاک عراق برای انجام حملات، تمجید کرد
نخست‌وزیر پاکستان از موضع عربستان جهت جلوگیری از استفاده از خاک عراق برای انجام حملات، تمجید کرد

ولیعهد عربستان سعودی و نخست‌وزیر پاکستان در تماسی تلفنی درباره تحولات اوضاع در منطقه گفت‌وگو کردند.

خطر از بیخ گوش زلنسکی گذشت
خطر از بیخ گوش زلنسکی گذشت

نخست‌وزیر نروژ اعلام کرده هواپیمای زلنسکی هنگام برخاستن از مولداوی به مقصد نروژ «نزدیک بود با یک پهپاد برخورد کند».

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است