کد خبر : 211493
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۹ - 10:38
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

اقلیم کردستان عراق: ارسال سلاح به ایران از طریق این منطقه کذب است

دولت اقلیم کردستان عراق توضیحاتی درخصوص ادعای جان بولتون مبنی بر ارسال سلاح به ایران از طریق خاک این اقلیم ارائه داد.

اقلیم کردستان عراق: ارسال سلاح به ایران از طریق این منطقه کذب است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جوتیار عادل، سخنگوی دولت اقلیم کردستان عراق در بیانیه ای تاکید کرد که برخی رسانه های ایرانی اخیرا اظهاراتی منسوب به جان بولتون که درحال حاضر هیچ منصبی در آمریکا ندارد منتشر کردند؛ اظهاراتی مبنی بر اینکه از طریق اقلیم کردستان اسلحه به کشور ایران قاچاق می شود.

به نوشته ایسنا، وی خاطرنشان کرد که اقلیم کردستان این اتهامات که چندین بار تکرار شده است را به طور کامل رد می کند.

عادل تاکید کرد که دولت اقلیم کردستان اجازه نخواهد داد که خاکش خطری برای امنیت کشورهای همجوار تشکیل دهد.

بر اساس این گزارش، جان بولتون اخیرا در گفت‌وگو با بخش فارسی شبکه بی‌بی‌سی، درباره اتفاقات اخیر ایران مدعی شد: اگر به انتخابات سال ۱۳۸۸ در ایران و سرکوب‌هایی که در آن‌جا شد نگاه کنید، می‌بینید که چگونه الان سرکوب‌ها گسترده‌تر شده‌اند و در بعضی مناطق شدت گرفته‌اند. من فکر می‌کنم فرقش الان این است که اپوزیسیون ایران حالا دارد با اسلحه‌هایی که از پایگاه بسیح گرفته، با اسلحه‌هایی که از نقاط کردستان عراق وارد ایران می‌شود، مسلح می‌شود. بنابراین، فکر می‌کنم که چشم‌انداز یک تلاش سیستماتیک اپوزیسیون، نه فقط اعتراض، بلکه به کارگیری زور و قوه قهریه علیه حکومت با این پیام که، ما دیگر غیر مسلح نیستیم، ما می‌توانیم با سپاه پاسداران مقابله بکنیم، همه‌ این‌ها نشان می‌دهد که جایگاه حکومت ایران الان بسیار بیشتر در مخاطره است.

او در پاسخ به این که خبرنگار بی‌بی‌سی گفت، «شواهدی نداریم که نشان دهد، معترضان در خیابان مسلح هستند»، گفت: بگذارید من به شما بگویم که گزارش‌هایی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده و ویدیوهایی که در شبکه‌های اجتماعی از ایران منتشر می‌شود که اتفاقا نشان می‌دهد سلاح در دست اپوزیسیون هست. نشان می‌دهد که بسیاری از نیروهای امنیتی از دست اپوزیسیون فرار می‌کنند و در برخی موارد، تبادل آتش هم وجود داشته است. من فکر نمی‌کنم که مخصوصا در کردستان، مردم برخوردها را تحمل بکنند.

مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا در پاسخ به تاکید دوباره خبرنگار بی‌بی‌سی بر «مسلح نبودن معترضان» در ایران، گفت: ببینید من تصاویری دیده‌ام از نیروهای کرد که خارج از ایران، در عراق در حال آموزش دیدن هستند. متاسفم که ایران یک متمم قانون اساسی ندارد، همان طوری که آمریکا دارد تا مردم حق مالکیت اسلحه داشته باشند وگرنه همین الان مردم اسلحه می‌داشتند و این می‌تواند تفاوت بزرگی را ایجاد کند. ایران احتیاج به یک اپوزیسیون دارد.

سید محمد مرندی، مشاور تیم مذاکره‌کننده ایران در واکنش به اظهارات جان بولتون، مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا درباره اتفاقات اخیر ایران، در صفحه توییترش نوشت: تروریست‌ها و اغتشاشگران شکست خورده‌اند اما ایرانی‌ها کسانی را که به تروریسم کمک کردند، مجازات خواهند کرد.

اخبار مرتبط:
کشته شدن ۲ زن بر اثر تیراندازی در کلیسایی در کنتاکی آمریکا
کشته شدن ۲ زن بر اثر تیراندازی در کلیسایی در کنتاکی آمریکا

بر اثر تیراندازی در کلیسایی در ایالت کنتاکی آمریکا، دستکم ۲ زن جان خود را از دست دادند.

خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها
خروج اتباع افغانستانی از ایران؛ روند، دلایل و پیامدها

بر اساس گزارش وزارت کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون بیش از ۷۱۷ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی از کشور خارج شده‌اند. این روند از طریق سه مرز اصلی—دوغارون، میلک و مرز خراسان جنوبی—انجام شده و همچنان ادامه دارد. دولت ایران ضرب‌الاجلی برای خروج اتباع فاقد مدارک تعیین کرده که ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ پایان آن بود.

تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است