کد خبر : 211486
انتشار : 2022/11/20 - 10:27
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

استانداری فارس: «سجاد قائمی» شهروند جان باخته در شیراز در صف معترضان نبوده است

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری فارس گفت: برخلاف تبلیغات گروه‌های معاند، مرحوم سجاد قائمی که چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۱ در خیابان معالی‌آباد مصدوم و در بیمارستان جان باخته، در صف اغتشاشگران و معترضان نبوده است.

استانداری فارس: «سجاد قائمی» شهروند جان باخته در شیراز در صف معترضان نبوده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وحید شعبانی افزود: بنا بر بررسی به عمل آمده، این شهروند در حال عبور و گذر از خیابان معالی‌آباد از کانون‌های اغتشاشات بوده است که دچار آسیب شده و به بیمارستان منتقل شده است.

به نوشته ایرنا، مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری فارس اظهار داشت: تبلیغات ضدانقلاب مبنی بر اینکه این جوان در صف آشوبگران ۲۵ آبان بوده است، صحت ندارد، با این حال، گروه‌های معاند تلاش کردند آیین خاکسپاری این مرحوم را به سمت مقاصد پلید خود منحرف کنند.

وی با اشاره به حاشیه‌های آیین تشییع زنده‌یاد قائمی گفت: تصاویری از یک فرد مصدوم در شبکه‌های اجتماعی بازنشر و ادعا شده است که وی برادر مرحوم قائمی بوده است که این ادعا نادرست است.

شعبانی با تسلیت به خانواده مرحوم قائمی تاکید کرد: شناسایی ضارب مرحوم قائمی در حال پیگیری و در دستور کار کارآگاهان پلیس آگهی شیراز است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری فارس یادآور شد: شامگاه‌ چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۱ و در پی فراخوان ضدانقلاب، اغتشاشگران با اختلال در نظم عمومی، طلبه بسیجی محمد مویدی را در خیابان معالی‌آباد به شهادت رساندند و موجب مجروح شدن تعدادی از نیروهای حفاظت امنیت و عابران و همچنین صدمه به خودروهای عبوری شدند.

اخبار مرتبط:
یادداشت | وقتی مخالفان محسن نامجو عدالت را با مجازات ابدی اشتباه می‌گیرند
یادداشت | وقتی مخالفان محسن نامجو عدالت را با مجازات ابدی اشتباه می‌گیرند

نامجو هنرمندی است که سال‌ها از ایران دور بوده، با حاکمیت زاویه داشته و صدایش در فضای فرهنگی ایران با نوعی اعتراض سیاسی و اجتماعی گره خورده است. اکنون بازگشته است؛ بازگشتی که برای بخشی از مخالفان جمهوری اسلامی، به‌ویژه در خارج از کشور، پرسش‌برانگیز شده. اما مهم‌ترین دلیل اعتراض به بازگشت او، مواضع سیاسی‌اش نیست، بلکه پرونده‌ای است که در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، در فضای جنبش می‌تو در ایران، علیه او شکل گرفت.

واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف
صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف

معاون دانشجویی دانشگاه شریف: در پروندۀ مربوط به ناآرامی‌های اسفندماه، مواردی مانند درگیری فیزیکی، ایجاد آشوب، حمل سلاح سرد، توهین به پرچم و برخی تخلفات فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است