کد خبر : 211450
انتشار : 2022/11/20 - 09:11
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

انتقاد تند روزنامه سپاه از سلبریتی ها: آنها دلسوز هویت و سرزمین مادری‌شان نیستند و به خاطر پول هر جنایتی می کنند

روزنامه جوان به نقل از یک کارشناس فضای مجازی نوشت: به دلیل وجود فضای مجازی رهاشده که بستر جنگ شناختی دشمن است و فقدان سند راهبرد سایبری و نفوذ در این عرصه، تأثیرات مخرب جنگ شناختی- ترکیبی قابل‌مشاهده است و دشمنان با اخبار جعلی و پیام‌های مهندسی‌شده به سمت فرسایش شناخت ملت، آرمان‌ها، ارزش‌ها، هویت و ایدئولوژی آنان حرکت و آرمان‌ها و ارزش‌های خود را جایگزین کرده‌اند.

انتقاد تند روزنامه سپاه از سلبریتی ها: آنها دلسوز هویت و سرزمین مادری‌شان نیستند و به خاطر پول هر جنایتی می کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در این جنگ شناختی – ترکیبی نقش شبکه‌های اجتماعی امریکایی نظیر توییتر و اینستاگرام بسیار پررنگ بود تا حدی که توییتر حتی قوانین خودش را زیر پا گذاشت و اینستاگرام هم همینطور. اینستاگرام فیلم‌های خشونت‌بار و ترویج خشونت و تولید کوکتل مولوتوف و موضوعات مختلف مرتبط با حوزه‌های خشونت را کاملاً آموزش می‌داد و منتشر می‌کرد. توییتر هم تمام امکاناتش را به میان آورده‌بود؛ مخصوصاً ربات‌ها را تا هشتگ مهسا امینی را با تعداد زیادی توییت فیک ترند کند و بتواند از این مسئله بر ضد ما در صحنه داخلی و بین‌المللی استفاده کند.

پیش‌بینی می‌شد از سلبریتی‌ها و بلاگرها که در فضای مجازی زیست می‌کنند، علاوه بر حوزه‌های سبک زندگی، فرهنگی و هویتی به عنوان پیاده نظام و سرباز دشمن استفاده شود و هشدارهایی داده شده بود که در کمپین‌های قبلی این‌ها نقش ضد ملی خودشان را اجرا کردند. در این جنگ ترکیبی اخیر هم سلبریتی‌ها و بلاگرها به عنوان پیاده نظام کامل دولت و لشکر دشمن در مقابل کشور ما تلاش کردند تا کشور را به سمت براندازی ببرند که با هوشیاری نیروهای امنیتی و مردم عزیز تیرشان به سنگ خورد و نشان داده شد این سلبریتی‌ها دلسوز هویت، کشور، وطن و سرزمین مادری‌شان نیستند و حاضرند به خاطر پول به هر جنایتی دست بزنند. مخصوصاً اینکه در نقش خودشان به عنوان یک بازیگر به شدت فرو رفتند و از ارزش‌های انسانی و هویت ارزشی ایرانی- اسلامی کاملاً دور شدند.

جنگ ترکیبی اخیر قطعاً حاصل غفلت و کم‌کاری‌هایی در داخل کشور بود که عمده این‌ها شاید ریشه ۱۵، ۲۰ ساله داشت، اما یک‌سری از مواردی که داخل کشور اتفاق افتاد با هشت سال دولت قبل منطبق شد که تمام تلاش خودشان را کردند تا از بستر فضای مجازی، تأثیر این جنگ شناختی ترکیبی در کشور ما به حداکثر برسد. از طریق سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ که مقام معظم رهبری درباره آن فرمودند این سند یعنی تربیت سرباز برای غرب و دشمن تلاش کرد با نفوذ در آموزش و پرورش، این سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ را اجرا کند و آینده‌های ایران اسلامی را هدف بگیرد. مسئله بسیار مهمی که اینجا وجود دارد، عدم اجرای صحیح و پرقدرت بیانیه گام دوم انقلاب بود و از همه این‌ها مهم‌تر بحث عدم توجه جدی و کافی به جهاد تبیین را در این جنگ ترکیبی شاهد بودیم.

اخبار مرتبط:
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد

صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع نوشت: توافق احتمالی ایران و عمان در باره ترتیبات عبور شناورها از تنگه هرمز هیچ ارتباطی با باز شدن فوری این تنگه ندارد در صورت ادامه تخلفات آمریکا، تنگه هرمز حتی با توافق بین ایران و عمان هم باز نخواهد شد.

روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند
روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند

حسن روحانی گفت: در جامعه ما گاهی یک اقلیتی هستند که حرف‌های عجیب و غریب می‌زنند من در سال ۸۳ رفتم خدمت رهبری برای یک موضوعی، بحثی پیش آمد در آنجا، ایشان به مناسبت فرمودند که فلان آقا، اسم بردند، آمده بود پیش من و از من سؤال کرد که می‌خواهد یک جایگاه بزرگی درست کند در یک میدان بزرگ در تهران برای اینکه وقتی امام زمان آمد و خواست سخنرانی کند یک جایگاه مناسب و باعظمتی باشد.

المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند
المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند

خبرنگار المیادین در تهران گزارش داد: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، در مجموع نسبتاً مثبت و خوش‌بینانه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است