کد خبر : 211247
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۲۸ - 08:44
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

هشدار زید‌آبادی درباره خون و خونریزی در کشور

زیدآبادی نوشت: نیرو‌های میانه طاقت تحمل فحش و ناسزا و اتهام‌های بی‌پایه و ناعادلانه را ندارند و با احساس سرخوردگی و اندوه عمیق، صحنه را ترک می‌کنند تا حامیانِ آن دو قطبِ متخاصم، آنقدر خون یکدیگر را بریزند که یک طرف‌شان به اتمام رسد!

هشدار زید‌آبادی درباره خون و خونریزی در کشور

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد زیدآبادی، فعال سیاسی در صفحه کانال تلگرامی خود نوشت: دو سرِ افراطی طیف براندازان و حامیان وضع موجود، بیش از آنکه یکدیگر را نفی کنند، به حمله علیه نیرو‌های خارج از چارچوب خودشان که آن‌ها را “نیروی وسط” می‌نامند، روی آورده‌اند.

خیلی هم غیرطبیعی نیست؛ چون در هنگامۀ کارزار‌های سیاسیِ دوقطبی، این اتفاق رخ می‌دهد.

در فضای دو قطبی، نیرو‌های هر دو قطب مایلند تا هیچ نیروی میانجی و میانه در جامعه وجود نداشته باشد تا با خیال راحت به تیپ و تار هم بزنند و از راه کشتار و حذف طرف مقابل، به زعم خود قدرت را صد در صد به انحصار خود در آورند.

بنابراین، نیرو‌های خارج از این دو قطب، مزاحم هر دو تلقی می‌شوند و باید ملکوک و مطرود و محکوم و وابسته به قطب مقابل معرفی شوند.

نیرو‌های میانه، اما عموماً به دلیل خصلت فرهنگی و مدنی و روشنفکرانه‌شان، زودرنج و به عبارتی نازک نارنجی‌اند. طاقت تحمل فحش و ناسزا و اتهام‌های بی‌پایه و ناعادلانه را ندارند و با احساس سرخوردگی و اندوه عمیق، صحنه را ترک می‌کنند تا حامیانِ آن دو قطبِ متخاصم، آنقدر خون یکدیگر را بریزند که یک طرف‌شان به اتمام رسد!

بدبختی، اما اینجاست که در سایۀ این خونریزی، ملت و کشوری چنان قربانی می‌شود که ممکن است تا قرن‌ها کمر راست نکند و یا کلاً از چرخۀ تمدن بشری خارج شود.

هر گونه اقدام پیشگیرانه و ایجاد دست‌انداز در مسیر این خونریزی از سوی هر نیروی اجتماعی، به تحمل میلیارد‌ها فحش و تهمت و اهانت می‌ارزد، اما بدبختانه امکان کامیابی آن معمولاً اندک است مگر آنکه خداوند رحمتی نازل کند.

 

اخبار مرتبط:
علم‌الهدی: نخبگان مهاجرت می‌کنند چون می‌خواهند سوار خودروی لوکس شوند / حجاب در ایران اجباری نیست/ من هیچ قدرتی در مشهد نَدارم
علم‌الهدی: نخبگان مهاجرت می‌کنند چون می‌خواهند سوار خودروی لوکس شوند / حجاب در ایران اجباری نیست/ من هیچ قدرتی در مشهد نَدارم

علم‌الهدی درباره مهاجرت نخبگان گفت: عناصری هستند که سال‌ها از امکانات کشور استفاده کرده و به درجه نخبگانی رسیده اما فقط به این دلیل که در فلان کشور همسایه امکانات بیشتری می‌دهند، چشم بر رنج ملت خود می‌بندد تا خودروی لوکس‌تر سوار شود و در خانه وسیع‌تر زندگی کند. شما این انگیزه برای مهاجرت را تقدیس می‌کنید؟

کنایه عباس عبدی به اصولگرایان / تا حرفی بزنی می‌گویند، آبروی مومن را نبرید! ولی تا دل‌تان بخواهد خودشان آبروی دیگران را می‌برند و کک‌شان هم نمی‌گزد
کنایه عباس عبدی به اصولگرایان / تا حرفی بزنی می‌گویند، آبروی مومن را نبرید! ولی تا دل‌تان بخواهد خودشان آبروی دیگران را می‌برند و کک‌شان هم نمی‌گزد

در اینجا به‌کارگیری دامادها و فرزندان و اقوام و فامیل مرسوم است تا اعتراض کنی فوری می‌گویند اینها مدیر توانمند هستند! کجا آزمون دادند؟ نزد پدر خانم. افرادی که سطح کارشناسی و تخصصی کافی نداشته باشند به دو طریق منشا افزایش فساد می‌شوند.

کیهان: بر باد دادن ۱۸میلیارد دلار در دولت روحانی خیلی بیشتر از فساد چای دبش در دولت رئیسی است
کیهان: بر باد دادن ۱۸میلیارد دلار در دولت روحانی خیلی بیشتر از فساد چای دبش در دولت رئیسی است

روزنامه حسین شریعتمداری برای دومین روز متوالی در مقام دفاع از دولت ابراهیم رئیسی در خصوص فساد 140هزار میلیاردتومانی برآمد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است