کد خبر : 210594
انتشار : 2022/11/16 - 03:56
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

استاندار: تسهیلات ازدواج ۵۰ درصد از متقاضیان خوزستانی تأمین شد

استاندار خوزستان به پرداخت تسهیلات ازدواج به ۵۰ درصد از متقاضیان در استان اشاره کرد و گفت: سایر متقاضیان نیز باید از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

استاندار: تسهیلات ازدواج ۵۰ درصد از متقاضیان خوزستانی تأمین شد

صادق خلیلیان در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان که در محل استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار داشت: تسریع و تسهیل ارائه تسهیلات ازدواج از سوی بانک‌ها به جوانان و فراهم آوری امکانات لازم جهت اشتغال آنها ضروری است.

استاندار خوزستان گفت: دستگاه‌های دولتی اماکنی را در اختیار دارند که می‌توان از آنها در جهت برگزاری مراسمات ازدواج استفاده کرد، بنابراین این اماکن باید در جهت استفاده جوانان احصا شوند.

ایجاد ۵۰ هزار شغل تحت پوشش بیمه در خوزستان

وی در ادامه به وضعیت اشتغال استان در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: براساس آمار اولیه مندرج در سامانه تعیین شده از سوی دولت تاکنون ۵۰ هزار شغل تحت پوشش بیمه در استان خوزستان ایجاد شده که بخشی از این آمار مربوط به مشاغل خانگی و درصد باقی‌مانده مربوط به اشتغال جوانان است.

خلیلیان گفت: ما باید به جوانان کمک کرده تا شغل پایدار داشته باشند، قطعا اگر مشکل اشتغال آنها برطرف شده مشکل ازدواج آنها نیز مرتفع می شود، لذا بحث اشتغال باید به جد دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه جوانان ما به تفریح نیاز دارند، افزود: می توان با برگزاری مسابقات مفرح ورزشی کم هزینه مثل طناب کشی در فضایی باز، جوانان را به امر ورزش سوق داد.

استاندار خوزستان گفت: ما باید کاری کنیم که جوانان از بازی های رایانه ای فاصله گرفته و به سمت ورزش کردن، روی بیاورند. متاسفانه جوانان ما به بازی های رایانه ای تمایل بیشتری دارند که این موضوع باعث ‌کم تحرکی آنها شده و بسیار خطرناک است.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است