کد خبر : 209478
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۸ - 23:27
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

عقب نشینی ارتش روسیه از منطقه «خرسون»

روسیه ماه گذشته پس از آن که ساکنان در یک همه پرسی به جدا شدن از اوکراین و پیوستن به روسیه رای دادند، منطقه خرسون را به خود اختصاص داد.

عقب نشینی ارتش روسیه از  منطقه «خرسون»

به گزارش سایت خبری مدارا؛رسانه‌ها غروب چهارشنبه به وقت تهران اعلام کردند که نیروهای روسیه در منطقه «خرسون» در جنوب اوکراین برای حفظ جان شهروندان تصمیم به ترک این منطقه گرفته‌اند.

وبگاه شبکه خبری «راشاتودی» در این باره اعلام کرد که روسیه تصمیم گرفته نیروهای خود را از بخش راست رودخانه «دنیپر» از جمله خرسون خارج کند. وزارت دفاع روسیه توضیح داده که می‌خواهد از تلفات غیرضروری در میان نیروهای خود جلوگیری کند و جان غیرنظامیان را نجات دهد.

ژنرال «سرگئی سوروویکین» فرمانده عملیات نظامی روسیه در اوکراین روز چهارشنبه به «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه با اشاره به حملات اوکراین به غیر نظامیان در خرسون گفت :«اگر رژیم کی‌یف. حمله ویرانگرتری به سد “کاخوفسکایا” انجام دهد، جریان آب ممکن است سرازیر شود که مناطق وسیعی را آب برده و تلفات غیرنظامی قابل توجهی به همراه خواهد داشت.»

سوروویکین گفت که خروج از این منطقه به جلوگیری از بدترین سناریو و همچنین حفظ نیرو‌ها در منطقه کمک می‌کند.

شویگو نیز به این ژنرال روس دستور داده تا جابجایی امن را برای نظامیان و غیرنظامیان ترتیب دهد.

روسیه ماه گذشته پس از آن که ساکنان در یک همه پرسی به جدا شدن از اوکراین و پیوستن به روسیه رای دادند، منطقه خرسون را به خود اختصاص داد.

شبکه خبری «ان‌بی‌سی» نیز اعلام کرد که کرملین از تصمیم به عقب نشینی نیروهای روسیه از شهر «خرسون» در جنوب اوکراین خبر داده است.

به گزارش این منبع خبری، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه دستور خروج نیروها را از رودخانه «دنیپر» صادر کرده است. گفته می‌شود که ژنرال «سرگئی سوروویکین» فرمانده کل نیروهای روسیه در اوکراین پیشنهاد کرده است خطوط دفاعی در ساحل شرقی این رودخانه مستقر شوند.

اخبار مرتبط:
کرملین: آماده مذاکره درباره اوکراین هستیم
کرملین: آماده مذاکره درباره اوکراین هستیم

سخنگوی کرملین گفت که روسیه آماده ادامه روند مذاکره در مورد اوکراین است.

میزان مشارکت عراقی‌ها در انتخابات پارلمانی به بیش از ۵۶ درصد رسید
میزان مشارکت عراقی‌ها در انتخابات پارلمانی به بیش از ۵۶ درصد رسید

کمیساریای عالی انتخابات عراق امروز با اشاره به اینکه بغداد و نینوا در جایگاه‌های اول و دوم بیشترین مشارکت در انتخابات پارلمانی ۲۰۲۵ قرار گرفتند، تاکید کرد که نتایج اولیه این انتخابات عصر امروز اعلام خواهد شد.

ترامپ: از بی‌بی‌سی شکایت می‌کنم
ترامپ: از بی‌بی‌سی شکایت می‌کنم

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که ملزم است از بی‌بی‌سی به دلیل تحریف نظراتش شکایت کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است