کد خبر : 378279
انتشار : 2026/02/10 - 12:33
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ترامپ اواسط فروردین به چین سفر می‌کند

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که رئیس جمهوری این کشور اوایل آوریل راهی چین می‌شود.

ترامپ اواسط فروردین به چین سفر می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا:  مهر نوشت: رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که رئیس جمهوری این کشور اوایل آوریل راهی چین می‌شود.

نشریه «پولیتیکو» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در هفته نخست ماه آوریل آینده (اواسط فروردین ماه ۱۴۰۵) به چین سفر خواهد کرد.

براساس این گزارش، ترامپ در این سفر با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین دیدار می‌کند.

این خبر در حالی منتشر می شود که چند روز پیش روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز در گزارشی نوشت: فروش سلاح های آمریکایی به تایوان احتمالا سفر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به چین را در معرض خطر قرار می‌دهد.

ترامپ پیشتر نیز در این باره و در تماس تلفنی با همتای چینی‌اش چند روز پیش گفت که در این تماس، موضوعات مختلفی از جمله سفر پیشِ‌روی من به چین در آوریل (فروردین/ اردیبهشت ۱۴۰۵) که واقعا مشتاقانه منتظر آن هستم، مورد بحث قرار گرفت.

اخبار مرتبط:
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!

به نظر می‌رسد دولت همان رویه حذف یارانه افراد به اصلاح «دارای تمکن مالی» را برای قطع کالابرگ مردم در پیش گرفته است.

رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند
رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ادامه داد: مطابق قانون حتی اگر شورای عالی امنیت ملی چیزی را تصویب کند، اما رهبری تأیید نکرده باشد، لازم‌الاجرا نیست. خود شعام بدون تأیید رهبری اصالت ندارد؛ اما ما برای دبیر شعام چنین جایگاهی قائل شدیم.

محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود
محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود

حجت‌الاسلام‌ محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضاییه به موضوع مهم خدمت به مردم پرداخت و خاطرنشان کرد: مردم ما وفاداری و شایستگی خود را به وضوح به اثبات رسانده‌اند؛ فلذا ما کارگزاران نظام مکلف و موظف هستیم در راه خدمت بی‌منت به این مردم، نهایت همت و جهد خود را صرف کنیم. ضروریست رضایتمندی و اعتماد مردم به نظام را افزایش دهیم؛ این مقوله با حرف و لفاظی حاصل نمی‌شود؛ باید در میدان عمل، خود را ثابت کنیم. اگر مردم کاملاً مشاهده کردند که ما صادق و صحیح‌العمل هستیم؛ آنها را تکریم می‌کنیم و بدون تبعیض عمل می‌کنیم، آنگاه رضایتمندی و اعتمادشان به نظام مضاعف می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است