کد خبر : 208346
انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۱۳ - 06:06
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

خوزستان قطب کشاورزی است/ نیشکر ظرفیتی بزرگ در تولید و اشتغال دارد

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی چهارشنبه از کشت و صنعت امیرکبیر و طرح‌های توسعه‌ای این واحد نیشکری بازدید کرد.

خوزستان قطب کشاورزی است/ نیشکر ظرفیتی بزرگ در تولید و اشتغال دارد

سید کریم حسینی ضمن بازدید از روند احداث کارخانه تولید ام.دی.اف امیرکبیر، موانع و مسائل بر سر راه این طرح صنعتی را بررسی کرد.

عملیات ساخت کارخانه ام.دی.اف کشت و صنعت امیرکبیر از سال ۹۷ متوقف شده بود که با پیگیری‌های انجام شده از سوی دکتر ناصری بار دیگر روند احداث آن از سر گرفته شد و در حال حاضر نیز بخش زیادی از دستگاه ها با نظارت کارشناسان شرکت های سازنده، نصب شده است.

نماینده مردم اهواز در حاشیه این بازدید، نیشکر را ظرفیتی بزرگ در خوزستان برشمرد که با توسعه صنایع جانبی آن، تولید و اشتغال در استان رونق می‌گیرد.

به گفته حسینی، خوزستان به عنوان قطب کشاورزی باید بر توسعه طرح های اشتغال‌آفرین در صنعت کشاورزی سرمایه‌گذاری بیشتری نماید و دولت نیز باید زیرساخت لازم را در این جهت هموار کند.

وی در ادامه افزود: تامین آب کشاورزی به عنوان نیاز اصلی یکی از مواردی است که باید کارشناسی و بازنگری بیشتری در آن صورت بگیرد و نگرانی کشاورزان و صنعتگران در این زمینه کاهش بیاید.

تولید تخته صنعتی ام.دی.اف از باگاس، باعث کاهش ۳۵ درصدی واردات تخته صنعتی به کشور می‌شود و از نابودی هزاران هکتار درختان جنگلی جلوگیری می‌کند.

اخبار مرتبط:
پیرمرد ۱۲۰ ساله‌ی حامی پزشکیان در انتخابات درگذشت
پیرمرد ۱۲۰ ساله‌ی حامی پزشکیان در انتخابات درگذشت

معاون راهبردی رئیس‌جمهور، درگذشت پیرمردی که بر دوش فرزندش پای صندوق رأی حاضر شد و به مسعود پزشکیان رأی داد را تسلیت گفت.

زمین لرزه ۵.۶ ریشتری خوزستان را لرزاند
زمین لرزه ۵.۶ ریشتری خوزستان را لرزاند

زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر صبح امروز با مرکزیت هفتگل، باعث لرزش اغلب مناطق استان شد. بر اساس اعلام سایت لرزه نگار کشور این زمین لرزه صبح چهارشنبه در ساعت ۷:۳۲ دقیقه در عمق ۱۰ کیلومتری از سطح زمین رخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است