کد خبر : 207121
انتشار : 2022/10/28 - 17:27
دسته‌بندی : سلامت
چاپ

محموله ۴۹ تنی آنتی‌بیوتیک امشب وارد کشور می‌شود

رئیس جمعیت هلال‌احمر از ورود محموله ۴۹ تنی داروی آنتی بیوتیک به کشور خبر داد.

محموله ۴۹ تنی آنتی‌بیوتیک امشب وارد کشور می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پیرحسین کولیوند با اعلام اینکه محموله ۴۹ تنی آنتی‌بیوتیک امشب وارد کشور می‌شود، گفت: در پی دریافت گزارش کمبود داروی آنتی‌بیوتیک کودکان در داروخانه‌های کشور، این جمعیت بلافاصله و براساس وظیفه ذاتی خود در جهت کمک به زندگی و سلامت افراد، برای خرید دارو اقدام کرد.

وی با تاکید براینکه این نهاد همواره آماده کمک به وزارت بهداشت در جهت تامین داروی مورد نیاز کشور است، افزود: محموله‎‌ داروی خریداری شده شامل هفت قلم آنتی‌بیوتیک سوسپانسیون مناسب گروه سنی کودکان به تعداد ۹۴۲ هزار و ۵۵۰ بطری امشب وارد کشور شده و برای توزیع در سراسر کشور به وزرات بهداشت تحویل داده می‌شود.

به گفته کولیوند، لیست داروی وارد شده عبارت است از: سوسپانسیون آموکسی سیلین ۱۲۵ به تعداد ۱۰۰ هزار و ۹۵۰ بطری، سوسپانسیون آزیترومایسین ۱۰۰ به تعداد ۶۱ هزار و ۶۰۰، سوسپانسیون آزیترومایسین ۲۰۰ به تعداد ۹۰ هزار بطری، سوسپانسیون سفکسیم ۵۰ (۲ برند) تعداد کل: ۱۰۰ هزار بطری، سوسپانسیون سفالکسین ۱۲۵به تعداد ۸۰ هزار بطری، سوسپانسیون کوآموکسی کلاو ۴۵۷ به تعداد ۱۵۰ هزار و سوسپانسیون کوآموکسی کلاو ۲۲۸،۵ (۳ برند) به تعداد ۳۶۰ هزار.

یادآور می‌شود در پی کمبود انواع آنتی‎بیوتیک‌ در داروخانه ‎های کشور، جمعیت هلال‎احمر بعد از هماهنگی با سازمان غذا و دارو، اقدام به واردات آنتی‎بیوتیک کرده است.

اخبار مرتبط:
هشدار درباره مصرف استامینوفن تزریقی
هشدار درباره مصرف استامینوفن تزریقی

معاونت غذا و دارو درباره مصرف استامینوفن تزریقی هشدار داد و تأکید کرد که تزریقی بودن یک دارو به معنای مؤثرتر یا مناسب‌تر بودن آن برای همه بیماران نیست.

افزایش بیماری‌های عفونی پس از بازگشت زائران
افزایش بیماری‌های عفونی پس از بازگشت زائران

-یک متخصص بیماری‌های عفونی درباره بیماری‌هایی که در حال حاضر بیشتر مشاهده می‌شوند، می‌گوید: «ویروس جدیدی که اخیراً زیاد شده باشد، نداریم. چیزی که الآن زیاد شده، آنفلوانزا و کووید است. موارد ابتلا به این دو بیماری در میان کودکان نیز مشاهده می‌شود و تجمع‌های گسترده می‌تواند در افزایش شیوع بیماری‌های عفونی نقش داشته باشد.»

چاقی به دلیل بی‌ارادگی نیست؛ مغز می‌خواهد چاق بمانیم!
چاقی به دلیل بی‌ارادگی نیست؛ مغز می‌خواهد چاق بمانیم!

پژوهش جدید دانشمندان دانمارکی نشان می‌دهد کاهش وزن صرفاً آزمونی برای اراده نیست؛ بلکه مغز انسان به گونه‌ای تکامل یافته است که در صورت کمبود چربی از بدن محافظت کند و وزن بالاتر پیشین را به عنوان وزن طبیعی در نظر بگیرد و به افزایش گرسنگی و هوس‌های غذایی پس از کاهش وزن منجر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است