کد خبر : 206375
انتشار : 2022/10/24 - 05:56
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

سهم سه درصدی شرکت فولاد خوزستان در ارز آوری کشور

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: این شرکت سه درصد از سهم ارزآوری کشور در حوزه صادرات غیرنفتی و ۱۰ درصد از صادرات شرکت های معدنی را به خود اختصاص داده است.

سهم سه درصدی شرکت فولاد خوزستان در ارز آوری کشور

امین ابراهیمی روز یکشنبه در یک برنامه تلویزیونی اظهار داشت: مجموعه فولاد خوزستان با همت کارگران پرتلاش خود در سال گذشته موفق شد با تولید سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن و صادرات ۲ میلیون و ۵۰ هزار تن و همچنین ارزآوری ۱.۳ میلیارد دلار به عنوان شرکت صادر کننده نمونه کشوری معرفی شود.

وی افزود: مجموعه فولاد خوزستان در پنج سال گذشته با صادراتی نزدیک به ۱۰ میلیون تن، حدود پنج میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته باشد.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در خصوص برنامه های تولیدی این شرکت گفت: شرکت فولاد خوزستان رتبه دوم صنعت فولاد را در کشور دارد به همین دلیل افقی به عنوان چشم انداز ۱۴۱۰ برای آن تعریف شده که در این افق قرار است به ظرفیت ۲۵ درصدی از تولید کشور یعنی ۱۳.۶ میلیون تن برسیم.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به این افق یک برنامه توسعه ای تا سال ۱۴۰۴ تعریف شده است افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته امیدوارم به ظرفیت ۶ میلیون تن در مجموعه فولاد خوزستان و فولاد شادگان برسیم و تا سال ۱۴۱۰ با مشارکت سایر کارخانجات موجود در استان خوزستان به ظرفیت ۱۳.۶ میلیون تن دست یابیم.

ابراهیمی گفت: با اجرای این طرح و تحقق آن قطعا یک اشتغالزایی پایدار و مناسب برای استان خوزستان ایجاد خواهد شد.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است