کد خبر : 205400
انتشار : 2022/10/17 - 09:46
دسته‌بندی : اجتماعی، اسلاید
چاپ

محدودیت اپلیکشن‌ها و سرویس‌های فیلتر شده همچنان برقرار است

با وجود اعلام وزارت ارتباطات مبنی بر رفع محدودیت‌های ایجادشده در سطح اینترنت بین‌الملل، بررسی‌ها نشان می‌دهد که فیلترینگ اپلیکیشن‌ها و سرویس‌های فیلترشده همچنان برقرار است.

محدودیت اپلیکشن‌ها و سرویس‌های فیلتر شده همچنان برقرار است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ امروز، ۲۴ مهر ۱۴۰۱، خبرگزاری ایرنا به نقل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، از رفع شدن محدودیت‌های اخیر در اینترنت بین‌الملل خبر داد. طبق این گزارش، وزارت ارتباطات اعلام کرده که محدودیت‌های روزهای گذشته در اینترنت برطرف شده و نوشته است:

محدودیت‌هایی که بنا به ملاحظات و دستور مراجع ذی‌صلاح، در روزهای گذشته و در بعضی ساعات روز در سطح بین‌المللی ایجاد می‌شد، هم اکنون برداشته شده است.

در تاریخ هفدهم مهرماه عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اعلام کرده بود به جز پلتفرم‌های اینستاگرام و واتساپ، محدودیت‌های اعمال‌شده برای اینترنت بین‌الملل و پلتفرم‌های خارجی رفع شده است. همان روز نیز رسانه‌های مختلف از عدم رفع محدودیت‌های ایجادشده خبر دادند.

امروز هم مشاهدات و بررسی‌ها نشان می‌دهد این محدودیت‌ها به‌طور کامل رفع نشده و به جز اینستاگرام و واتساپ، پلتفرم‌های دیگری مانند لینکدین، اپ‌استور، گوگل‌پلی، وایبر و… نیز همچنان فیلتر بوده و بدون استفاده از VPN امکان دسترسی به آن‌ها وجود ندارد. همچنین، خبر برداشته شدن محدودیت‌ها در سطح اینترنت بین‌الملل در حالی مطرح شده است که روز گذشته، ۲۳ مهر ۱۴۰۱، نیز از حدود ساعت ۱۰ صبح اینترنت بین‌الملل قطع شده بود و اکثر کاربران فقط به خدمات داخلی بر بستر شبکه ملی اطلاعات دسترسی داشتند.

اخبار مرتبط:
۲۲ بیماری نادر جدید در ایران شناسایی شد
۲۲ بیماری نادر جدید در ایران شناسایی شد

مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران می‌گوید: بسیاری از داروهای مورد نیاز بیماران نادر در کشور موجود نیست. شرکت‌های دارویی اعلام می‌کنند که با توجه به تعداد محدود بیماران، تولید دارو برای آنها صرفه اقتصادی ندارد. به همین دلیل بخش قابل توجهی از داروهای بیماران نادر از خارج کشور تامین می‌شود.

نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

اولین عکس از یکی از دو قاتل، قتل عام ۵ عضو یک خانواده در پونک تهران منتشر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است