کد خبر : 205133
انتشار : 2022/10/16 - 08:20
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

واکنش آمریکا به آتش سوزی در زندان اوین

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در تداوم دخالت واشنگتن در امور داخلی ایران و حمایت از ناآرامی‌ها و آشوب‌ها در ایران، در واکنش به آتش سوزی زندان اوین اعلام کرد که گزارش‌ها را با فوریت پیگیری می‌کنیم.

واکنش آمریکا به آتش سوزی در زندان اوین

به گزارش سایت خبری مدارا؛ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شنبه شب به وقت محلی افزود: با سوئیس به عنوان حافظ منافع ‌خود در ایران در تماس هستیم.

این رویکرد مداخله گرایانه آمریکا در امور داخلی ایران در حالی است که همه مقامات واشنگتن از جو بایدن تا سخنگویانش آشکارا از تداوم ناآرامی‌ها در ایران حمایت و حتی اذعان کرده‌اند که تمرکز آنها به رغم ادعاها و شعار رویکرد دیپلماسی در قبال ایران، بر روی این ناآرامی‌ها متمرکز شده است نه مذاکرات رفع تحریم‌ها.

“کارین ژان پی یر” سخنگوی کاخ سفید در تازه ترین اظهار نظر بدون کوچکترین اشاره‌ای به تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی علیه ملت ایران از جمله تحریم‌های دارویی در دهه‌های اخیر ادعا کرد: ما درک می‌کنیم که دیپلماسی راه رسیدن به برجام است اما اکنون نگرانی و تمرکز ما بر مردم ایران است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شنبه شب با بهره برداری از حادثه زندان اوین به موضوع زندانیان دو تابعیتی اشاره کرد و خواستار آزادی آنها شد.

اخبار مرتبط:
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد

شرکت آرامکو عربستان در پی حمله اخیر به پالایشگاه نفت جازان، این پالایشگاه را تعطیل کرد.

انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز
انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز

یک نفتکش متخلف در تنگه هرمز که سیستم راداری خود را خاموش کرده بود، بعد از برخورد با مین منفجر شد.

المانیتور: امارات شریان اقتصادی خود را به دریای عمان منتقل کرده است
المانیتور: امارات شریان اقتصادی خود را به دریای عمان منتقل کرده است

خط‌لوله حبشان-فجیره زمانی صرفاً یک «بیمه‌نامه تنش» تلقی می‌شد، اما در شرایطی که صادرات کویت، عراق و قطر به دلیل انسداد هرمز متوقف شد، همین خط‌لوله مانع از سقوط مالی ابوظبی گردید. فجیره که سال گذشته با وجود رشد اقتصادی ۱۲ درصدی تنها ۱.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی امارات را تشکیل می‌داد و به «خواب‌آلوده‌ترین شهر رو به رشد جهان» معروف بود، اکنون با اتصال به شبکه ریلی و جذب سرمایه‌های کلان، در حال تبدیل شدن به اصلی‌ترین هاب ترانزیتی کشور است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است