کد خبر : 204594
انتشار : 2022/10/13 - 01:42
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

صدیقی، امام جمعه موقت تهران: کسانی که امروز بی حیایی را ترویج می کنند از نعمت عقل برخوردار نیستند

امام جمعه موقت تهران گفت: انسان عاقل حتی در بین کفار و مفسدان نیز دین دار و با حیا باقی می‌ماند، کسانی که امروز بی حیایی را ترویج می کنند از نعمت عقل برخوردار نیستند.

صدیقی، امام جمعه موقت تهران: کسانی که امروز بی حیایی را ترویج می کنند از نعمت عقل برخوردار نیستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  حجت الاسلام والمسلمین صدیقی در مراسم بزرگداشت آیت الله بهاءالدینی که در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، گفت: یکی از امتیازاتی که خداوند در قرآن به بنده ای از بندگانش عنایت کرده نعمت حکمت می باشد که بر اساس آیات کلام الله مجید اگر خداوند به کسی حکمت عنایت کند در واقع خیر کثیر به او بخشیده است.

وی با اشاره به اهمیت حفظ زبان از گناهان گفت: انسانی که از زبانش مراقبت کند به مراتب و درجات عالی دست پیدا می‌کند که ملائکه الهی آرزوی آن را می کنند.

امام جمعه موقت تهران با بیان این که دلی که خانه خدا شد همه چیز برایش بی ارزش می شود خاطرنشان ساخت: دل اگر خانه خدا شود زرق و برق ها و مطامع دنیوی برایش جلوه گری نمی کند، اگر یک چله دل را خدایی کنیم خدای متعال چشمه های حکمت را در آن قلب جاری می کند و آیت الله بهاءالدینی این حکمت را تجربه کرده بود.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی گفت: امروز دشمن برای از بین بردن غیرت به میدان آمده است و آشوب اخیر برای از بین بردن حجاب و غیرت زن و مرد مسلمان ایرانی بود لذا شما مومنان و متدینین باید با جهاد تبیین به پا خیزید.

وی با بیان اینکه فراموشی حق، نتایج شومی را برای انسان در پی دارد، افزود: انسان با فراموشی خدا حقیقت خود را فراموش می کند و در نتیجه عاقبت بدی را برای آخرت خود فراهم خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین صدیقی با اشاره به حدیثی از امام معصوم (ع) خاطرنشان کرد: لقمان به واسطه راستگویی، عدم خیانت در امانت، ترک حرص مطامع دنیایی و با حیای چشم و مراقبت از زبان به حکمت الهی دست یافت که در روایات به پوشاندن چشم از زرق و برق دنیا و حرام الهی تأکید و سفارش بسیار شده است.

امام جمعه موقت تهران با تشریح اینکه نماز شب و عبادت خالق هستی تمام گفتار و کردار انسان را نورانی می کند، تأکید کرد: حضرت آدم در ابتدای خلقت از بین سه نعمت، حیا، عقل و دین، عقل را انتخاب کرد کرد و دو نعمت دیگر با عقل ماندگار شدند.

وی در پایان گفت: انسان عاقل حتی در بین کفار و مفسدان نیز دین دار و با حیا باقی می ماند، کسانی که امروز بی حیایی را ترویج می کنند از نعمت عقل برخوردار نیستند.

اخبار مرتبط:
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند

وزارت امور خارجه سوئد امروز چهارشنبه اعلام کرد که سفیر ایران را احضار کرده و از یکی از مقامات سفارت ایران در استکهلم خواسته است تا خاک این کشور را ترک کند.

وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم
وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم

اسکات بسنت ادعا کرد: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره قطع روابط مالی شان با ایران داشتیم.

سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد
سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد

وب‌سایت سامانه امنیتی-اطلاعاتی «علاج» که روز گذشته رونمایی و معرفی شد، از دسترس خارج شده است. این سامانه روز گذشت برای رصد،شناسایی و گزارش دهی ایرانیان مخالف نظام در خارج از کشور معرفی و به‌عنوان ابزاری برای پایش فعالیت ایرانیان خارج از کشور مطرح بود از دسترس عموم خارج شده و به اصطلاح ( suspended.) شده است. این وبسایت بخش‌هایی برای دریافت، گردآوری و گزارش دهی مخالفان نظام اطلاعاتی در اختیار کاربران قرار می‌داد. در حال حاضر وب‌سایت «علاج» قابل دسترسی نیست و مشخص نیست این وضعیت موقت است یا این پایگاه به‌طور کامل تعطیل شده است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است