کد خبر : 204534
انتشار : 2022/10/12 - 17:44
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

حسن نوروزی: آقای ضرغامی دیگر خود را چهره انقلابی معرفی نکنید/نام پایگاه خبری میراث آریا به پایگاه خبری ایران اسلامی تغییر کند/ این نام ما را به یاد آریامهر می اندازد

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس خطاب به وزیر میراث فرهنگی گفت: آقای وزیر شما باید پرچمدار امر به معروف و نهی از منکر باشید منتها اگر نمی‌خواهید امر به معروف و نهی از منکر را ببینید ذهن خود را تغییر داده و خود را چهره انقلابی معرفی نکنید.

حسن نوروزی: آقای ضرغامی دیگر خود را چهره انقلابی معرفی نکنید/نام پایگاه خبری میراث آریا به پایگاه خبری ایران اسلامی تغییر کند/ این نام ما را به یاد آریامهر می اندازد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسن نوروزی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) با  تبریک هفته وحدت گفت: با وجود تلاش دشمن برای اختلاف‌افکنی بین مردم، ملت ایران یکپارچگی خود را ثابت کرد که برگزاری نشست‌های وحدتی بین علمای شیعه و سنی در گیلان، گنبد و کردستان و همه جای ایران بیانگر عشق آنها به وحدت اسلامی است.

وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا به ویژه شهدای مظلوم نیروهای انتظامی و بسیجی گفت: آنها جان خود را فدای امنیت کشور کردند و با خون پاک خود توانستند رگه ها و شائبه های تفرقه را از چهره ایران اسلامی بزدایند.

نوروزی همچنین درباره سایت وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: نام پایگاه خبری میراث آریا به پایگاه خبری ایران اسلامی تغییر کند چون این نام ما را به یاد آریامهر می اندازد.

وی به اظهارات وزیر میراث مبنی بر اینکه «مردم اگر نخوان امر به معروف بشن باید کیو ببینن؟» اشاره و اظهار کرد: آقای وزیر شما یکی از شخصیت های برجسته هستید؛ باید بدانید که اصل ۸ قانون اساسی درباره امر به معروف و نهی از منکر است پس شما باید پرچمدار امر به معروف و نهی از منکر باشید؛ منتها اگر نمی خواهید امر به معروف و نهی از منکر را ببینید ذهن خود را تغییر داده و خود را چهره انقلابی معرفی نکنید.

نوروزی در پایان تذکری به وزیر آموزش و پرورش بر لزوم رسمی شدن معلمان غیرانتفاعی ایثارگر تاکید کرد.

اخبار مرتبط:
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس
اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است