کد خبر : 202165
انتشار : 2022/09/28 - 23:05
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

منزل «کتایون ریاحی» تفتیش شد/ رجانیوز: حکم جلب «حامد بهداد» هم صادر شده است

خبرگزاری وابسته به سازمان تبلیغات ادعا کرده که «دستور جلب یکی دیگر از بازیگران که در جریان حوادث اخیر با دشمن هم‌صدایی می‌کرده، صادر شده است.»

منزل «کتایون ریاحی» تفتیش شد/ رجانیوز: حکم جلب «حامد بهداد» هم صادر شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری مهر وابسته به سازمان تبلیغات ادعا کرده که «دستور جلب یکی دیگر از بازیگران که در جریان حوادث اخیر با دشمن هم‌صدایی می‌کرده، صادر شده است.»

پیش از این نیز این خبرگزاری اعلام کرد که در پی اعلام جرم علیه برخی از سلبریتی‌ها به جهت تشویق به اغتشاش و هم‌صدایی با دشمن، محمود شهریاری مجری سابق صدا و سیما با صدور دستور قضائی بازداشت شد.

بر اساس این گزارش، فرایند پیگیری قضائی در خصوص ادعاهای بی‌اساس و دروغین برخی دیگر از سلبریتی‌ها در فضای مجازی در حال انجام است.

در این راستا گفتنی است که سایت رجانیوز نزدیک به دولت از صدور حکم جلب حامد بهداد خبر داد. خبرنگار این سایت نوشته که «یکی دیگر از سلبریتی‌هایی که حکم جلب آن صادر شده، حامد بهداد است که هنوز نسبت به دستگیری او اقدام نشده است.»

این در حالی است که حامد بهداد پیش‌تر دستگیری خود را تکذیب کرده بود.

اخبار مرتبط:
تب «پلنگ شدن» به مردان ایرانی رسید!
تب «پلنگ شدن» به مردان ایرانی رسید!

تب جراحی زیبایی دیگر فقط قصه زنان نیست. اگر تا چند سال پیش تغییر فرم بینی، تزریق ژل، زاویه‌سازی صورت یا پیکرتراشی بیشتر با تصویر زنان از زیبایی گره خورده بود، حالا مردان نیز سهم قابل‌توجهی از بازار زیبایی را به خود اختصاص داده‌اند؛ بازاری که هر روز برای بدن و چهره مردانه، استاندارد تازه‌ای تعریف می‌کند.

حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است