کد خبر : 200470
انتشار : ۱۴۰۱/۰۶/۲۴ - 13:37
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

محسن رضایی: «اسلام» پاسخگوی نیازهای جدید بشری است/ جامعه المصطفی باید در ترویج غذاهای حلال ورود کند

معاون اقتصادی رئیس جمهور مدعی شد: دین مبین اسلام ذخیره بزرگ برای جهانیان و پاسخگوی نیازهای جدید بشری است.جامعه المصطفی با توجه به این تحولات و نیازهای جدید بشری می تواند در همه زمینه ها از جمله افزایش ارتباطات و مبادلات بیش از پیش فعال شود و در وضعیت اقتصادی ایران، جهان اسلام و نظام بین الملل نقش موثری ایفا کند.

محسن رضایی: «اسلام» پاسخگوی نیازهای جدید بشری است/ جامعه المصطفی باید در ترویج غذاهای حلال ورود کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محسن رضایی صبح امروز (پنج شنبه) که به منظور سفری یک روزه و دیدار با علما و مراجع عظام تقلید وارد قم شد، در دیدار با مدیران و روسای پژوهشگاه های جامعه المصطفی با اشاره به تغییرات بزرگ در وضعیت نظم جهانی در ابعاد امنیتی، نظامی، دفاعی، اقتصادی و نظام ارزشی ادامه داد: هیچکس در جهان فکر نمی کرد پس از پایان جنگ سرد و جنگ جهانی دوم یک جنگ بزرگ نظامی که تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داده، آغاز شود و کار به جایی برسد که برخی کشورها به فکر بازسازی و تشکیل ارتش قدرتمند و منظم بیافتند که این مهم نشان می دهد ماهیت قدرت و روابط بین الملل در حال تحول اساسی در دنیا است.

وی با بیان اینکه دین مبین اسلام ذخیره بزرگ برای جهانیان و پاسخگوی نیازهای جدید بشری است به اهمیت تحولات در نظام فکری و ارزش های جدید و اعتقادی در جهان اشاره کرد و اظهار داشت: جامعه المصطفی با توجه به این تحولات و نیازهای جدید بشری می تواند در همه زمینه ها از جمله افزایش ارتباطات و مبادلات بیش از پیش فعال شود و در وضعیت اقتصادی ایران، جهان اسلام و نظام بین الملل نقش موثری ایفا کند.

معاون اقتصادی رئیس جمهور همچنین به سیاه نمایی ها و تخریب چهره اقتصادی جمهوری اسلامی ایران توسط نظام سلطه و رژیم صهیونیستی در نزد کارآفرینان و سرمایه گذاران خارجی اشاره و تاکید کرد:  نظام سلطه با وارونه نشان دادن شرایط اقتصادی ایران در تلاش است تا با ایجاد ذهنیتی منفی از سرمایه گذاری سرمایه گذاران و کارآفرینان خارجی و ایرانیان خارج از کشور در ایران جلوگیری نمایند که جامعه المصطفی می تواند کمک موثری در نشان دادن چهره واقعی ایران به دنیای اسلام و جهانیان ایفا کند.

رضایی ادامه داد: ایران از ظرفیت های بسیار بالای خدادادی، طبیعی و نیروی انسانی بهره مند است که متاسفانه سرمایه گذاران خارجی نمی توانند از این  ظرفیت های بزرگ کشور بهره بگیرند که جامعه دانشگاهی و مراکز علمی می توانند سهمی بزرگ در معرفی ظرفیت های ایران به جهانیان ارایه نمایند.

معاون اقتصادی رئیس جمهور همچنین با اشاره به برخی از اختلاف نظرها و دیدگاه های اقتصادی در جهان اسلام در زمینه های مختلف از جمله پولی و بانکی افزود: بارها در کنفرانس های بین المللی اسلام در خصوص یک بازار مشترک و پول واحد سخن به میان آمده است اما تاکنون دنیای اسلام موفق نشده است در این حوزه ها به یک اجماع نظر برسد که در همین راستا نقش جامعه المصطفی برای افزایش ارتباطات با اندیشمندان اقتصادی مسلمان برای وحدت نظر و اشتراک آرا حائز اهمیت اساسی است.

رضایی گفت: متأسفانه نوعی شکاف در بین جوامع اسلامی وجود دارد و نتوانسته ایم به وحدت نظر در مسئله بازار مشترک برسیم، لذا راه اندازی اتحادیه در جهان اسلام نیاز است.

وی افزود: بحث راه اندازی بانکداری اسلامی و ترویج غذاهای حلال از مهمترین این موارد است که جامعه المصطفی می تواند در این زمینه به جد وارد عمل شده و منشأ خیرات برای کشور شود.

همچنین در این دیدار حجت الاسلام والمسلمین علی عباسی رئیس جامعه المصطفی به تشریح تاریخچه و روند شکل گیری، اقدامات، برنامه ها و درخواست ها در راستای پیشرفت و افزایش فعالیت های علمی و تحقیقاتی این دانشگاه بین المللی پرداخت.

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: از ابتدای امسال همه اقلام خوراکی گران شده است
روزنامه اصولگرا: از ابتدای امسال همه اقلام خوراکی گران شده است

روزنامه اصولگرای خراسان ضمن انتقاد از دولت نوشت: از ابتدای امسال و همزمان با ماه مبارک رمضان، قیمت حبوبات حدود ۳۰ درصد، گوشت قرمز حدود ۲۵ درصد، صیفی جات ۵۰ درصد، برنج حدود ۱۰ درصد و برخی اقلام دیگر هم حدود ۱۵ درصد افزایش داشته اند.

بور بور، فعال اصولگرا: افرادی در وزارتخانه‌ها هَستند که حتا سابقه مدیرکلی هم نداشتند / با یارانه و اعلام کالابرگ مشکلات مردم را نمی‌شود حل کرد / رئیسی شیپور را از سرگشادش می‌زند
بور بور، فعال اصولگرا: افرادی در وزارتخانه‌ها هَستند که حتا سابقه مدیرکلی هم نداشتند / با یارانه و اعلام کالابرگ مشکلات مردم را نمی‌شود حل کرد / رئیسی شیپور را از سرگشادش می‌زند

فعال سیاسی اصولگرا و حامی دولت سیزدهم گفت: با یارانه و اعلام کالابرگ الکترونیک نمی توان مشکلات اقتصادی مردم را حل کرد. مثلا می گویند «مردم بروند از فلان فروشگاه شیر کم چرب یارانه ای بخرند» این رفتار با مردم در شأن نظام نیست. کسانی که چنین تصمیماتی می گیرند باید تغییر کنند چون عملا با این کارشان به ملت توهین می کنند.

ابوذر ندیمی: دولت هر چه بیشتر مالیات بگیرد، رکود بیشتر می‌شود / واقعیت اقتصاد ایران تورم، تحریم و رکود است
ابوذر ندیمی: دولت هر چه بیشتر مالیات بگیرد، رکود بیشتر می‌شود / واقعیت اقتصاد ایران تورم، تحریم و رکود است

تحلیلگر مسائل اقتصادی کشورمان گفت: ادعا می شود که پول این ارز به جیب دولت نمی رود که ادعای عجیبی است چون عمده ارز از طریق بانک مرکزی فروش می رود. ما در حال جنگ هستیم حالا نوعش هرچه باشد واقعیت اقتصاد ایران تورم، تحریم و رکود است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است