کد خبر : 200377
انتشار : 2022/09/14 - 18:31
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سید ابراهیم رئیسی به نیویورک می رود

رییس دفتر رییس جمهور با تاکید بر اینکه رییس جمهوری قصد حضور در مجمع عمومی سازمان ملل را دارد اعلام کرد که مقدمات این امر هم انجام شده است.

سید ابراهیم رئیسی به نیویورک می رود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ غلامحسین اسماعیلی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به سفر سیدابراهیم رئیسی به ازبکستان، اظهار کرد: این سفر چندوجهی است. هم یک سفر دوجانبه در ازبکستان انجام می‌شود و هم وزرای همراه وی با همتایان خود در آن کشور دیدار خواهند کرد.

وی افزود: جلسات مربوط به کمیسیون مشترک دو کشور برگزار می‌شود و حدود ۱۸ سند و تفاهم همکاری بین دو کشور به امضاء می‌رسد.

اسماعیلی یادآور شد: بعد دیگر سفر ملاقات‌های دوجانبه‌ای است که با سران کشورهای حاضر در اجلاس شانگهای انجام می‌شود، از جمله رییس‌جمهوری روسیه، چین و سایر روسای جمهوری حاضر در این اجلاس.

رییس دفتر رییس جمهوری ادامه داد: بعد سوم این سفر که اصل آن است، شرکت در اجلاس سازمان همکاری اقتصادی شانگهای است که یک سازمان مهم منطقه‌ای و بین‌المللی محسوب می‌شود. همچنین چون فرایند عضویت جمهوری اسلامی ایران در این سازمان کلیاتش به تصویب رسیده است و امسال هم سند عضویت جمهوری اسلامی ایران براساس مصوبه هیات وزیران به تصویب آنان رسیده است، از سوی وزیر خارجه ایران و وزرای خارجه کشورهای عضو سازمان شانگهای به امضاء می‌رسد و یک موفقیت خوبی برای ما خواهد بود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره شایعات مربوط به صادر نشدن ویزا برای رییس‌جمهوری جهت حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک آمریکا، تصریح کرد: اجازه دهید توضیح موارد مربوط به سازمان ملل را برای بعد از سفر ازبکستان بگذاریم. آقای رئیسی قصد حضور در مجمع عمومی سازمان ملل را دارد و مقدمات این امر هم انجام شده است.

اخبار مرتبط:
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند

وزارت امور خارجه سوئد امروز چهارشنبه اعلام کرد که سفیر ایران را احضار کرده و از یکی از مقامات سفارت ایران در استکهلم خواسته است تا خاک این کشور را ترک کند.

وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم
وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم

اسکات بسنت ادعا کرد: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره قطع روابط مالی شان با ایران داشتیم.

سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد
سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد

وب‌سایت سامانه امنیتی-اطلاعاتی «علاج» که روز گذشته رونمایی و معرفی شد، از دسترس خارج شده است. این سامانه روز گذشت برای رصد،شناسایی و گزارش دهی ایرانیان مخالف نظام در خارج از کشور معرفی و به‌عنوان ابزاری برای پایش فعالیت ایرانیان خارج از کشور مطرح بود از دسترس عموم خارج شده و به اصطلاح ( suspended.) شده است. این وبسایت بخش‌هایی برای دریافت، گردآوری و گزارش دهی مخالفان نظام اطلاعاتی در اختیار کاربران قرار می‌داد. در حال حاضر وب‌سایت «علاج» قابل دسترسی نیست و مشخص نیست این وضعیت موقت است یا این پایگاه به‌طور کامل تعطیل شده است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است