کد خبر : 199951
انتشار : 2022/09/07 - 01:23
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: خودروی من کمتر از ۳۰ هزار کیلومتر کار کرده اما اکنون به روغن‌ریزی افتاده است

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی از کیفیت خودروهای داخلی انتقاد کرد و گفت: خودروی خودم به عنوان یک خودروی داخلی کمتر از ۳۰ هزار کیلومتر کار کرده اما اکنون به روغن‌ریزی افتاده است.

نماینده مجلس: خودروی من کمتر از ۳۰ هزار کیلومتر کار کرده اما اکنون به روغن‌ریزی افتاده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی جدی، نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کیفیت خودروهای داخلی قابل قبول نیست و صنعت خودرو در داخل کشور نتوانسته رضایتمندی برای مردم ایجاد کند، اظهار کرد: افزایش کیفیت برای صنعت خودروسازی هزینه دارد و از طرفی ما در صنعت خودرو شاهد نظارت مصرف کننده نیستیم که همین موضوع موجب شده تا صنعت خودروسازی به فکر افزایش کیفیت محصولات خود نباشد.

وی با تأکید براینکه در صنعت خودروسازی انگیزه وجود ندارد، افزود: راهکار اول برای کاهش مشکلات صنعت خودرو، آزادسازی واردات خودرو بود که مجوز این مسئله اخذ شده است.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به راهکار دوم که بیرون آمدن دولت از صنعت خودروسازی است، ادامه داد: دولت باید از شرکت های خودروسازی خارج شود و همه امور آن در دست بخش خصوصی باشد.

وی افزود: راهکار سوم نیز تقویت بخش خصوصی برای فعالیت در صنعت خودرو است که باید مورد توجه قرار گیرد.

جدی با بیان اینکه ایجاد زیرساخت‌ها برای واگذاری به بخش خصوصی در حال انجام است، تصریح کرد: در سال ۹۹، دومین رتبه قاچاق کشور در بحث قاچاق قطعات خودرو بود که این مسائل در کاهش کیفیت محصولات خودروسازان بسیار مؤثر است.

وی با تأکید براینکه بزرگترین مافیا در بخش تأمین قطعات خودرو است، بیان کرد: صورت مالی خودرو سازان نشان از هزینه ۲۰۰۰ دلاری برای قطعات هر خودروی داخلی دارد که ما این موضوع را قبول نداریم و اگر این موضوع در مسیر درستی انجام شود، هزینه مذکور به ۵۰۰-۶۰۰ دلار کاهش پیدا می‌‎کند.

نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رقابت در صنعت خودروسازی به درستی در کشور شکل نگرفته است، افزود: هزینه‌های نیروی انسانی و هزینه‌های مالی خودروسازان بسیار بالا است که باید کاهش پیدا کند.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه در مقطعی از زمان به بهانه ارتباط‌گیری با شرکت‌های خارجی مانند رِنو، پژو و… ما را به شرکت‌های خارجی وابسته کردند، ادامه داد: بخشی از قطعات خودرو از این محل تأمین می‌شد که پس از فاصله گرفتن از این شرکت‌ها خودروسازان ما به قطعات چینی روی آوردند و اکنون شاهد چنین وضعیتی هستیم.

انتهای پیام

اخبار مرتبط:
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند

وزارت امور خارجه سوئد امروز چهارشنبه اعلام کرد که سفیر ایران را احضار کرده و از یکی از مقامات سفارت ایران در استکهلم خواسته است تا خاک این کشور را ترک کند.

وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم
وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم

اسکات بسنت ادعا کرد: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره قطع روابط مالی شان با ایران داشتیم.

سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد
سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد

وب‌سایت سامانه امنیتی-اطلاعاتی «علاج» که روز گذشته رونمایی و معرفی شد، از دسترس خارج شده است. این سامانه روز گذشت برای رصد،شناسایی و گزارش دهی ایرانیان مخالف نظام در خارج از کشور معرفی و به‌عنوان ابزاری برای پایش فعالیت ایرانیان خارج از کشور مطرح بود از دسترس عموم خارج شده و به اصطلاح ( suspended.) شده است. این وبسایت بخش‌هایی برای دریافت، گردآوری و گزارش دهی مخالفان نظام اطلاعاتی در اختیار کاربران قرار می‌داد. در حال حاضر وب‌سایت «علاج» قابل دسترسی نیست و مشخص نیست این وضعیت موقت است یا این پایگاه به‌طور کامل تعطیل شده است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است