❮
کد خبر : 199325
انتشار : 2022/09/03 - 03:38
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

دلیل انفجار در پالایشگاه آبادان اعلام شد

صدای انفجاری که در آبادان شنیده شد به دلیل ایجاد بک فایر جزئی هنگام روشن کردن کوره واحد گوگرد سازی در این شرکت اتفاق افتاده است.

دلیل انفجار در پالایشگاه آبادان اعلام شد

شرکت پالایش نفت آبادان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که صدای شنیده شده در بامداد امروز (جمعه، یازدهم شهریورماه) به دلیل ایجاد بک فایر جزئی حین روشن کردن کوره واحد گوگردسازی اتفاق افتاده است که این رخداد سبب بروز صدای مهیب شد و هیچگونه مصدوم و خسارت مالی در پی نداشته است.

«بک‌فایر» آتشی است که از دهانه اگزوز یا کوره، همراه با تولید صدای شبیه انفجار رخ می‌دهد؛ احتراق اکسیژن درون کوره را «بک‌فایر» می‌گویند.

پالایشگاه نفت آبادان یکی از بزرگترین پالایشگاه ایران است که فرآورده‌هایی همچون گاز مایع، بنزین موتور، نفت سفید، نفت گاز، سوخت جت، نفت کوره، انواع روغن موتور پایه، انواع قیر، انواع حلال‌ های نفتی، گوگرد، نفتای (خوراک آروماتیک پتروشیمی بندرامام) تولید می‌کند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
تداوم افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان
تداوم افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی تداوم افزایش رطوبت و شرجی در استان خبر داد.

ال‌نینو خوزستان را با مشکلات جدی مواجه خواهد کرد/ شناسایی بیش از ۲۰ هزار نقطه پرخطر «آئدس»
ال‌نینو خوزستان را با مشکلات جدی مواجه خواهد کرد/ شناسایی بیش از ۲۰ هزار نقطه پرخطر «آئدس»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه حساسیتی که باید درباره پدیده ال‌نینو و خطرات استقرار پشه مهاجم آئدس در استان خوزستان در مدیران ارشد دستگاه‌ها ایجاد شود، هنوز به میزان مورد انتظار نرسیده است، گفت: در موضوع آئدس و ال‌نینو، اقدامات بین‌بخشی در دستور کار قرار گیرد و از مرحله تصمیم‌گیری به مرحله اجرا و عملیات برسد.

کاهش مصرف خانگی برق در خوزستان با همراهی مردم/اجرای ۲۰ درصد از پروژه‌های حیاتی وزارت نیرو
کاهش مصرف خانگی برق در خوزستان با همراهی مردم/اجرای ۲۰ درصد از پروژه‌های حیاتی وزارت نیرو

مدیرعامل برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه با همراهی مردم، مصرف برق بخش خانگی در خوزستان برای نخستین بار نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهشی بوده است، گفت: در همین دوران، علی‌رغم محدودیت‌ها و نقشه دشمن برای متوقف کردن تولید، برق تحویلی به صنعت ۱۴ درصد رشد داشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است