❮
کد خبر : 198497
انتشار : 2022/08/26 - 23:35
دسته‌بندی : فرهنگی، اسلاید
چاپ

وزیر ارشاد: هیچ کاری در حوزه فرهنگ انجام نمی‌شود، مگر آنکه مطابق با الگوی مصوب دولت باشد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حال حاضر هیچ کاری در حوزه فرهنگ انجام نمی‌شود، مگر آنکه مطابق با الگوی مصوب دولت در حوزه فرهنگ باشد.

وزیر ارشاد: هیچ کاری در حوزه فرهنگ انجام نمی‌شود، مگر آنکه مطابق با الگوی مصوب دولت باشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد مهدی اسماعیلی امروز (۴ شهریور) در کرمانشاه در جمع خبرنگاران با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی کشور گفت: انجام این کار با اولویت در دستور کار دولت قرار دارد.

وی افزود: خوشبختانه در یک سالگی عمر دولت شاهد تثبیت حوزه فرهنگ به لحاظ ساختاری هستیم و در حال حاضر متناظر با ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، ستاد هماهنگی فرهنگی دولت هم به ریاست رئیس جمهور فعال است.

اسماعیلی افزود: در همین ستاد بسیاری گره های فرهنگی باز نشده در چهار دهه گذشته، در همین یک سال فعالیت دولت سیزدهم باز شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: امروز هیچ طرحی در هیات دولت مصوب نمی‌شود، مگر آنکه پیوست فرهنگی داشته باشد.

اسماعیلی ساماندهی مدیریت بودجه های فرهنگی خارج از دستگاه های فرهنگی کشور را اقدام مهم دیگر در یک سال فعالیت دولت سیزدهم در حوزه فرهنگ عنوان کرد و افزود: اکثر دستگاه ها و شرکت های دولتی هزینه های زیادی در حوزه فرهنگ خارج از ضابطه انجام می دهند که خوشبختانه در یک سال اخیر این هزینه ها ضابطه مند شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حال حاضر هیچ کاری در حوزه فرهنگ انجام نمی شود، مگر آنکه مطابق با الگوی مصوب دولت در حوزه فرهنگ باشد.

اسماعیلی تشکیل قرارگاه محرومیت زدایی در حوزه فرهنگ را هم اقدام مهم دیگر دولت در یک سال اخیر عنوان کرد و افزود: تحت فعالیت این قرارگاه بیش از ۴۰ هزار هنرجو در ۷۰ شهرستان کشور در حال آموزش هستند.

۳۰۰ سالن “سینما” در کشور در حال ساخت است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به فعالیت های دولت در زمینه پروژه‌های عمرانی فرهنگی کشور هم اشاره کرد و افزود: ۷۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل زیرساخت های فرهنگی کشور در سفرهای استانی مصوب شده که به جد پیگیر تحقق آن هستیم.

اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه های مصوب سفرهای استانی در همین هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

وی افزود: بطور مثال پروژه داشته ایم که در ۲۰ سال گذشته ۸۰ میلیارد تومان اعتبار گرفته و در همین یک سال هم ۸۰ میلیارد تومان اعتبار گرفته و به بهره برداری رسیده است.

اسماعیلی گفت: ۳۰ تا ۴۰ سالن تخصصی در حوزه های موسیقی، تئاتر و سینما در این یک سال اضافه شده است.

وزیر ارشاد گفت: علاوه بر این هم اکنون ۳۰۰ سینما در کشور در حال ساخت داریم که در این یک سال ساخت آنها شتاب گرفته و بیش از ۱۰۰ مورد آنها در همین ایام افتتاح می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: خوشبختانه با حمایت های دولت عقب ماندگی های سالهای گذشته حوزه فرهنگ به سرعت در حال جبران است.

اخبار مرتبط:
بخشایش اردستانی، نماینده مجلس: سال گذشته پزشکیان تصمیم گرفته بود با ترامپ دیدار کند اما آنها نیامدند
بخشایش اردستانی، نماینده مجلس: سال گذشته پزشکیان تصمیم گرفته بود با ترامپ دیدار کند اما آنها نیامدند

احمد بخشایش اردستانی گفت: «خواسته ترامپ این است که با رئیس جمهور ایران نشست داشته باشد. پزشکیان هم از قبل تصمیم به این دیدار داشت بد نیست که رئیس جمهور ایران با او نشست بگذارد اما ماهیت ارتباط دو کشور بسیار پیچیده‌تر از این است که با یک نشست مشکلات حل شودبه نظر من دیدار دو هم رئیس جمهور انجام می‌شود چرا که سال گذشته هم رئیس‌جمهور تصمیم گرفت که دیداری داشته باشد اما آنها نیامدند. با وجود اینکه سال گذشته رئیس‌جمهور سر قرار رفت و آنها نیامدند احتمال می‌دهم که اینبار نشست آنها برگزار می‌شود.»

محسن رضایی: شروط ایران در دست پاکستان و قطر است / در جلسه‌ای با پزشکیان و عراقچی، قرار شد که شروط را خودمان در آمریکا ابلاغ کنیم
محسن رضایی: شروط ایران در دست پاکستان و قطر است / در جلسه‌ای با پزشکیان و عراقچی، قرار شد که شروط را خودمان در آمریکا ابلاغ کنیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت، تا شروط ایران عملی نشود نه تنگه هرمز باز می‌شود نه مذاکره‌ای در کار خواهد بود.

ما نمی‌توانیم بگذاریم همه از تنگۀ هرمز بهره ببرند، اما ایران از آن محروم باشد
ما نمی‌توانیم بگذاریم همه از تنگۀ هرمز بهره ببرند، اما ایران از آن محروم باشد

رئیس جمهور با بیان اینکه ایران هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده و همواره پایبندی خود را به میز مذاکره نشان داده است، گفت: جنگ بر ما تحمیل شد، اما ما ثابت کردیم که برای دفاع از خود، از جنگ نمی‌ترسیم و برای صلح، از مذاکره نمی گریزیم و تا پای جان برای دفاع از ایران عزیز ایستاده‌ایم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است