کد خبر : 197322
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۱۴ - 14:28
دسته‌بندی : سیاسی، پیشنهاد سردبیر
چاپ

فعال سیاسی اصولگرا: چرا یک مدیر ارشد دولت از بچه‌های مدافع حرم نیست؟

کوشکی گفت: من از آقای رئیسی می‌پرسم که چرا از مدافعان حرم در دولت استفاده نکردید؟ چرا باید جای آنها در مدیریت کشور خالی باشد. چرا یک مدیر ارشد دولت از بچه‌های مدافع حرم نیست؟ این است که می‌گویم مدیریت دولت انقلابی نیست.

فعال سیاسی اصولگرا: چرا یک مدیر ارشد دولت از بچه‌های مدافع حرم نیست؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک سال از عمر دولت می‌گذرد و حالا می‌توان قضاوتی نسبی از آنچه در این یک‌سال رقم خورد ارائه داد؛ اینکه دولت در چه زمینه‌هایی موفق بود و در چه زمینه‌هایی خوب عمل نکرد؟

محمدصادق کوشکی، فعال و تحلیلگر سیاسی، درباره این موضوع گفت: «شاید جدی‌ترین نکته مثبت دولت سیزدهم، رویکرد دولت در حوزه سیاست خارجی است؛ به نحوی که برای نخست‌بار بعد از انقلاب شاهد بودیم که سیاستی درست در ارتباط با کشورهای همسایه اتخاذ شد و برقراری ارتباط با آنها به عنوان یکی از سیاست‌های محوری دولت تعیین شد. همچنین عضویت در پیمان شانگهای هم یکی دیگر از دستاوردهای دولت در حوزه سیاست خارجی بود. درست‌ترین رویکرد دولت در همین حوزه سیاست خارجی بود که امروز نتایج مثبت آن را در حوزه اقتصادی هم می‌بینیم».

او ادامه داد: «اما نقدهایی هم به دولت وارد است از جمله آنکه وزرای اقتصادی دولت ضعیف عمل کردند؛ از جمله وزیر صمت، اقتصاد، کشاورزی و کار. هم ضعیف عمل کردند، هم با یکدیگر و با رویکرد رئیس‌جمهور هماهنگ نبودند. در دو وزارتخانه علوم و آموزش و پرورش هم تحرک خاصی را شاهد نبودیم و وضعیت به نوعی راکند بود. در این بین وزارت نفت از بقیه وزارتخانه‌های اقتصادی بهتر عمل کرد و توانست با روسیه برای توسعه میادین نفتی و گازی به توافق‌هایی برسد».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «در کلیت دولت چند آفت بزرگ وجود دارد که یکی از آنها ادامه حضور مدیران باقی‌مانده از دولت قبل در بدنه دولت است و همان‌ها هنوز با رئیس‌جمهور هماهنگ نشده‌اند. آقای رئیسی یک شاخص‌هایی در نظر دارد که مدیران باقی مانده از دولت آقای روحانی اصلا به آن شاخص‌ها باور ندارند و نگاهشان کاملا شبیه روحانی است. این ضعف بزرگی است که باعث کندشدن حرکت دولت می‌شود».

او در پاسخ به اینکه آیا دولت از تمام ظرفیت‌های نیروهای انقلاب استفاده کرد یا خیر، اظهار کرد: «دولت آقای رئیسی بیش از آنکه دولت انقلابی باشد، دولت اصولگرایان است و می‌بینیم افرادی که انقلابی نیستند و صرفا به جناح راست تعلق دارند، مناصب مهم را گرفته‌اند. واقعا شایسته دولتی که بنای روحیه انقلابی دارد این نیست که مثلا افرادی را به عنوان رایزن فرهنگی انقلابی معرفی کند که نه اهل فرهنگ و هنر هستند و حوزه تخصصی خود را می‌شناسند و نه حتی به زبان کشوری که اعزام می‌شوند تسلط دارند. این شکل از انتخاب مدیران و مسئولان درست نیست».

کوشکی در پایان گفت: «ما به تازگی نسلی را دیدیم که هفت سال جنگ سوریه را اداره کرد؛ نسلی متشکل از جوانان با تخصص و انگیزه و میان‌سال‌های با تجربه که همه آنها روحیه واقعا انقلابی داشتند. می‌دانیم که مدیریت در جنگ یکی از پیچیده‌ترین بخش‌های مدیریت است و کسی که توانسته در جنگ پیچیده‌ای که در سوریه شاهد بودیم، بهترین عملکرد را داشته باشد، حتما در مدیریت داخلی هم می‌تواند مفید باشد اما آیا از آنها در دولت استفاده شد؟ من از آقای رئیسی می‌پرسم که چرا از مدافعان حرم در دولت استفاده نکردید؟ چرا باید جای آنها در مدیریت کشور خالی باشد. چرا یک مدیر ارشد دولت از بچه‌های مدافع حرم نیست؟ این است که می‌گویم مدیریت دولت انقلابی نیست یعنی همین که چنین نیروهای با تخصص و با تعهدی حتی نامشان شنیده نمی‌شود و دایره‌ای محدود دولت را اداره می‌کنند».

اخبار مرتبط:
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد
معرفی وزیر اقتصاد جدید به تعویق افتاد

محسن اسماعیلی معاون امور مجلس رئیس‌جمهور گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی، رئیس‌جمهور فرصت دارد ضمن تعیین سرپرست برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند تا مدت سه ماه نسبت به معرفی گزینه مورد نظر اقدام کند و این کار حتماً در مهلت قانونی انجام خواهد شد.

هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟
هدف عراقچی از سفر به عربستان چه بود؟

مرتضی مکی گفت: سفر آقای عراقچی به ریاض از جنبه‌های گوناگون بسیار حائز اهمیت است. عربستان در دور قبلی مذاکرات که منتهی به توافق برجام شد، یکی از موانع اصلی در مسیر امضا و اجرای این توافق‌نامه به شمار می‌رفت. اما اکنون شرایط متفاوتی حاکم است، کشورهای عربی منطقه به‌ دنبال توافقی جدی هستند.

رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند
رویترز: ایران و آمریکا با وجود اختلاف بر سر خطوط قرمز، مذاکره را ادامه می‌دهند

خبرگزاری رویترز در گزارشی با عنوان «ایران و آمریکا در میانه اختلافات بر سر خطوط قرمز، مذاکرات هسته‌ای را ادامه می‌دهند» نوشت: مذاکره کنندگان ارشد ایران و آمریکا امروز، یکشنبه، مذاکرات را به‌منظور پرداختن به برنامه هسته‌ای تهران ادامه می‌دهند؛ این در حالی است که پیش از سفر دونالد ترامپ به خاورمیانه، واشینگتن موضع خود را سخت‌تر کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است