کد خبر : 197017
انتشار : ۱۴۰۱/۰۵/۱۰ - 13:12
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

اموال مسروقه بانک ملی شعبه دانشگاه کجاست؟

درحالیکه بیش از یک ماه از دستگیری سارقان بانک ملی و اعلام برگشت بخش قابل توجهی از اموال گذشته است، هنوز کسی موفق به دریافت اموال خود نشده و این اموال در خزانه بانک ملی قرار دارد تا دادستانی برای تحویل آن‌ها به بانک نامه بزند.

اموال مسروقه بانک ملی شعبه دانشگاه کجاست؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در اواسط خردادماه امسال معادل ۱۶۸ صندوق اجاره‌ای از شعبه دانشگاه بانک ملی به سرقت رفت و سرانجام پلیس اعلام کرد که حدود ۴۸ ساعت بعد سارقان را شناسایی و بازداشت کرده است.

براساس اعلام پلیس، عاملان این سرقت ۱۰ نفر بوده و دو متهم دیگر این پرونده نیز در کشور همسایه شناسایی و بازداشت شدند که به زودی از طریق اینترپل وارد کشور خواهند شد.

همچنین، پلیس بیش از ۹۰ درصد اقلام مسروقه از این صندوق‌ها را نیز از سارقان کشف و ضبط کرد.

اکنون پس از گذشت بیش از یک ماه از دستگیری سارقان بانک ملی، آخرین وضعیت و اقدامات برای بازگشت اموال به سرقت رفته به صاحبان آن‌ها مورد سئوال است. در این زمینه، بانک ملی توضیح داد که در حال حاضر، صاحبان اموال مسروقه بانک به اداره امور شعب مرکزی بانک در تهران دعوت می‌شوند که در آنجا با حضور نماینده حقوقی و ارزیاب بانک، تصاویر اموال و اجناس موردنظر تطبیق داده و صحت‌سنجی شوند تا سرانجام با کد و شماره اعلامی جنس و مال مربوطه به دادستانی مراجعه کنند.

اموال مسروقه در خزانه بانک است
در ادامه توضیحات بانک آمده است که این مرحله رسیدگی به اموال سرقت رفته بانک همچنان در حال انجام است و هنوز مال و جنسی به صاحبان تحویل داده نشده است.

بانک ملی همچنین اعلام کرده که در حال حاضر، اموال مسروقه بانک ملی در خزانه بانک قرار دارد و دادستانی باید به بانک نامه بدهد تا براساس این نامه اموال به صاحبان تحویل داده شود.

هیچ کس اموالش را نگرفته است
همچنین، برخی از صاحبان اموال مسروقه بانک ملی نیز اعلام کردند: براساس اسناد و مدارکی که مالکیت اموال مسروقه را تایید می‌کرد، فرایند شناسایی و کدگذاری اموال را انجام دادیم اما از آنجا که هنوز همه صاحبان این اموال مراجعه نکرده‌اند، به ما گفته‌اند که پس از مراجعه تمامی صاحبان، برای تحویل و تعیین تکلیف اموال مربوطه تصمیم گرفته می‌شود.

یکی از صاحبان اموال به سرقت رفته بانک ملی می‌گوید که تاکنون کسی نتوانسته اموال خود را تحویل بگیرد.

اخبار مرتبط:
روزنامه «هم‌میهن» به اتهام توهین به حضرت ایوب مجرم شناخته شد
روزنامه «هم‌میهن» به اتهام توهین به حضرت ایوب مجرم شناخته شد

سخنگوی هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی از رسیدگی به پرونده روزنامه هم‌میهن به اتهام توهین به حضرت ایوب (ع) خبر داد و گفت: هیات منصفه بعد از شنیدن دفاعیات متهم و وکیل او، مدیر مسئول روزنامه هم‌میهن را با اکثریت آراء (پنج رای از ۹ رای) مجرم اما به اتفاق آرا مستحق تخفیف دانست.

بانکی‌پور: برای زنانی که کشف حجاب یا بدن نمایی می‌کنند برخورد حقوقی نرم در نظر گرفته‌ایم /
بانکی‌پور: برای زنانی که کشف حجاب یا بدن نمایی می‌کنند برخورد حقوقی نرم در نظر گرفته‌ایم /

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از طراحان و حامیان قانون حجاب و عفاف در پاسخ به انتقادات از جریمه‌های سنگین در این قانون، می‌گوید: «مبلغ جریمه‌ها بر اساس قانون مجازات اسلامی تصویب شده بود؛ البته با نظر ریاست مجلس مبالغ برای استمزاج به قوه قضائیه ارسال شد تا در اجرا مشکلات به حداقل برسد؛ نظرات از سوی تیم قوه قضائیه هم جمع‌آوری شد و مبالغ نهایی جریمه‌ها با هماهنگی دو قوه تعیین شد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است