کد خبر : 196421
انتشار : ۱۴۰۱/۰۴/۳۱ - 23:49
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از مرداد ۱۴۰۱ قطعی شد

معاون اول رئیس‌جمهور با اصلاح مصوبه دولت، ابلاغ کرد بازنشستگان تأمین اجتماعی به‌جز حداقل‌بگیران، افزایش حقوق ۳۸درصد به‌اضافه ۵۱۵هزار تومان را داشته باشند. بازنشستگان مرداد ماه حقوقشان را بر مبنای مصوبه شورای‌عالی کار دریافت می‌کنند.

افزایش ۳۸ درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی از مرداد ۱۴۰۱ قطعی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  نایب‌رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: معاون اول رئیس‌جمهور با اصلاح مصوبه دولت، ابلاغ کرد بازنشستگان تأمین اجتماعی به‌جز حداقل‌بگیران، افزایش حقوق ۳۸درصد به‌اضافه ۵۱۵هزار تومان را داشته باشند.

ولی اسماعیلی نایب‌رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: بر اساس این اقدام دولت، این گروه از بازنشستگان مرداد ماه حقوقشان را بر مبنای مصوبه شورای‌عالی کار دریافت می‌کنند.

بر اساس مصوبه شورای‌عالی کار، حداقل‌بگیران بازنشستگان تأمین اجتماعی باید افزایش حقوق نزدیک ۵۷درصدی و در سایر سطوح افزایش حدود ۳۸درصدی به‌اضافه ۵۱۵ هزار تومان را تجربه می‌کردند. با این حال، دولت برای بازنشستگان سایر سطوح،‌ این افزایش حقوق را به ۱۰ درصد کاهش داده بود.

پس از انتقاد نمایندگان مجلس از این اتفاق، هیئت تطبیق مصوبات مجلس مصوبه دولت را غیرقانونی دانست، رئیس مجلس هم ۲۹ تیر ماه در نامه‌ای به رئیس جمهور، افزایش ۱۰درصدی را مغایر قانون اعلام کرد. بر اساس این نامه،‌ مصوبه دولت از ۷ روز دیگر بی‌اثر می‌شد.

قانون تأمین اجتماعی می‌گوید تمامی مستمری‌های بازنشستگی، ازکارافتادگی کلی و مجموع مستمری بازماندگان باید به‌نسبت افزایش هزینه زندگی افزایش پیدا کند.

در حالی که برخی کسری بودجه را عامل کاهشِ درصد افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی می‌دانستند، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس این ادعا را رد کرده است؛ محمدرضا پورابراهیمی در روزهای گذشته گفته سازمان تأمین اجتماعی «دولتی» نیست، منابعش به خود این سازمان تعلق دارد و ارتباطی به بودجه و کسری بودجه دولت ندارد.

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود

دادستان کل کشور گفت: لایحه صیانت از حقوق عامه و همچنین لایحه تأمین آزادی‌های مشروع، از مطالبات جدی است که باید برای تصویب و اجرایی شدن آن‌ها، پیگیری‌های مستمر انجام شود.

حمله به ارتفاعات خرم‌آباد تکذیب شد
حمله به ارتفاعات خرم‌آباد تکذیب شد

در پی انتشار برخی اخبار در فضای مجازی مبنی بر حمله به ارتفاعات خرم‌آباد، سپاه لرستان این خبر را تایید نکرد.

واکنش چمران به تعطیلی برخی کافه‌های تهران
واکنش چمران به تعطیلی برخی کافه‌های تهران

واکنش چمران به تعطیلی برخی کافه‌های تهران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در مورد تعطیلی برخی کافه‌های تهران گفت: اگر تخلفی صورت می‌گیرد باید مورد برخورد قرار بگیرد و این برخورد ارتباطی به جنگ ندارد. در غیر این صورت به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است