جلسه روزگذشته مجلس با یک جلسه پزشکی در صحن مجلس همراه بوده است.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ جلسه علنی امروز با یک جلسه پزشکی در صحن مجلس همراه شد. عکسهای زیر را خبرگزاری ایرنا از جلسه علنی امروز – شنبه 25 تیر – منتشر کرده است.
شهباز حسن پور بیگلری و مسعود پزشکیان نمایندگان مجلس یازدهم و حسنعلی غفاری، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در عکس دیده میشوند.
وال استریت ژورنال مدعی شد: رئیس جمهور ترامپ، حمله برنامهریزی شده به ایران را لغو کرد، پس از آنکه نمایندگان مذاکرهکننده ایرانی (عراقچی) به پیشنهاد جدیدی از سوی قطر مبنی بر باز شدن تنگه هرمز پاسخ مثبت دادند.
سپاه پاسداران در بیانیه گرامیداشت دومین سالگرد شهید هنیه با بیان اینکه خونخواهی رهبر شهید انقلاب و شهید اسماعیل هنیه، قطعی و پاسخ به این جنایت های بزرگ، سخت و کوبنده خواهد بود تاکید کرد: توطئه خلع سلاح حماس راه به جایی نخواهد برد و از هم اکنون شکست خورده است.