کد خبر : 192308
انتشار : 2022/05/30 - 11:53
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

قربانیان متروپل آبادان به ۳۱ نفر رسید

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان از افزایش قربانیان متروپل به ۳۱ نفر خبر داد.

قربانیان متروپل آبادان به ۳۱ نفر رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ وحید شعبانی اظهار کرد: با تلاش بی‌وقفه یگان‌های امدادی مستقر در محل ساختمان فرو ریخته متروپل ،بامداد امروز دو پیکر دیگر شناسایی و رهاسازی شدند و به آرامستان آبادان انتقال یافتند.

وی با اشاره به این‌که در حادثه متروپل تاکنون جمع پیکرهای شناسایی و انتقال یافته به ۳۱ پیکر رسیده است، افزود: این دو پیکر جدید نیز در ادامه عملیات آواربرداری از محل آوار ساختمان بستنی‌فروشی شناسایی و خارج شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان ادامه داد: تلاش برای یافتن مفقودین این حادثه دلخراش در هشتمین روز از وقوع ریزش ساختمان متروپل با تمام توان ادامه دارد و حضور تیم‌های جمعیت هلال احمر در منطقه تا پایان عملیات آواربرداری استمرار خواهد داشت.

وی بار دیگر ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدار این رخداد، از همراهی و همکاری مردم صبور، شریف و محجوب آبادان با عوامل امدادی و سایر دست اندرکاران تقدیر کرد.

اخبار مرتبط:
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

اولین عکس از یکی از دو قاتل، قتل عام ۵ عضو یک خانواده در پونک تهران منتشر شد.

تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!
تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!

اختلال و خطا در موقعیت‌یابی GPS طی روزهای اخیر برای بسیاری از کاربران تهرانی دردسرساز شده است.

اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!
اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!

ویدیویی از اظهارات یک روحانی درباره موضوع حجاب و نحوه مواجهه با پوشش زنان در فضای مجازی منتشر شده که به دلیل محتوای توهین‌آمیز و طرح ادعاهایی درباره تعرض، امکان بازنشر کامل آن وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است