کد خبر : 191829
انتشار : 2022/05/25 - 20:52
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

آمار جانباختگان حادثه آبادان به 16 نفر رسید

وزیر کشور گفت: به دلیل احتمال ریزش سازه‌های مجاور فعلاً و برای مدتی کار (عملیات آواربرداری) متوقف شده است تا اطمینان بیشتر حاصل شود، چراکه اگر استحکام بخشی بنا اتفاق نیفتد مشکلات بیشتری ایجاد می‌شود، شرایط حساس و خطرناک است و امیدواریم تلاش متخصصانی که اینجا هستند نتیجه بدهد.

آمار جانباختگان حادثه آبادان به 16 نفر رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد وحیدی، که در محل حادثه حضور دارد بیان کرد: تجهیزات لازم در محل حادثه هست و از سراسر کشور در حال کمک هستند، آتش‌نشانی، هلال احمر، نیروهای انتظامی و نظامی، اورژانس، نیروهای مردمی همه فعال هستند.

وحیدی درباره آخرین آمار حادثه فرو ریختن ساختمان ۱۰ طبقه در آبادان گفت: این حادثه ۱۶ نفر فوتی و ۳۷ نفر زخمی داشته است که ۳۴ نفر از آسیب دیدگان خوشبختانه از بیمارستان مرخص شده اند.

او ادامه داد: ما همچنان در حال تلاش برای دستیابی به عزیزانی هستیم که زیر این آوارها محبوس شدند و وضعیت نامعلوم دارند، کار با حساسیت و به ناچار با سرعت کم و حضور همگی در حال انجام شدن است تا بتوانیم با کمترین خطر ممکن این مرحله را پشت سر بگذاریم.

اخبار مرتبط:
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر
تشکیل پرونده قضایی برای غرق‌شدن ۵ جوان در رامسر

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر در پی غرق شدن ۵ جوان آران و بیدگل در سواحل این شهرستان اظهار کرد: از حیث رسیدگی قضایی نیز، پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب رامسر برای بررسی قصور و تقصیر احتمالی خاطیان تشکیل و با دقت، سرعت و قاطعیت در حال بررسی ابعاد فنی و حقوقی موضوع است و نتایج آن به استحضار عموم مردم شریف خواهد رسید.

پیراهن پرسپولیس باعث جدایی یک زوج شد!
پیراهن پرسپولیس باعث جدایی یک زوج شد!

ماجرایی عجیب از سبزوار در فضای مجازی خبرساز شده است.

گرمای هوا ادارات خوزستان را در روز چهارشنبه دورکار کرد
گرمای هوا ادارات خوزستان را در روز چهارشنبه دورکار کرد

با اعلام استانداری خوزستان ساعت کاری ادارات استان در روز دوشنبه کاهش پیدا کرد و فعالیت ادارات در روز چهارشنبه به صورت دورکاری است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است