کد خبر : 191037
انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۲۴ - 13:47
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

دستورات جدید رئیسی درباره کرونا

رئیس جمهور با اشاره به کاهش چشمگیر آمار قربانیان و مبتلایان بیماری کرونا در کشور به مسئولان وزارت بهداشت توصیه کرد با استفاده از این فرصت نسبت به تهیه شناسنامه سلامت و تکمیل بانک اطلاعات سلامت شهروندان اقدام کنند.

دستورات جدید رئیسی درباره کرونا

به گزارش مدارا، سید ابراهیم رئیسی امروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به کاهش چشمگیر آمار قربانیان و مبتلایان کرونا، از زحمات و تلاش‌های کادر درمان کشور برای صیانت از جان مردم و همچنین مشارکت و همکاری دستگاه‌های مختلف با وزارت بهداشت برای تامین نیازهای کادر درمان قدردانی کرد.

رئیس جمهور در عین حال بر تداوم آموزش‌های عمومی و همچنین تقویت پیشگیری و نظارت بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی تاکید و با توجه به کاهش شدت شیوع کرونا به مسئولان وزارت بهداشت توصیه کرد از این فرصت برای تهیه شناسنامه و تکمیل بانک اطلاعات سلامت آحاد جامعه استفاده کنند.
رئیسی همچنین گفت: همه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور و مجموعه هلال احمر باید با تجهیز امکانات و تامین داروها، همواره آمادگی خود را در برابر سویه‌های جدید و احتمالی بیماری کرونا حفظ کنند.

اخبار مرتبط:
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان
پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه عمان

نامه کتبی سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در مورد روابط دوجانبه بین ایران و عمان توسط سفیر کشورمان به بدرالبوسعیدی، وزیر خارجه عمان تقدیم شد.

نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم
نتانیاهو: ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند / ترامپ: امیدوارم شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل از ایران نشنویم

نتانیاهو مدعی شد: «با کمک آمریکا دستاوردهای بسیاری داشتیم. برنامه هسته‌ای و موشکی ایران عقب افتاده است. ایران به‌دنبال ساخت ۲۰ هزار موشک بود تا از آن علیه اسرائیل استفاده کند. کشوری مثل اسرائیل نمی‌تواند با چنین توانایی مقابله کند.»

حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: ترامپ و نتانیاهو طبق فتوای مراجع باید اعدام شوند
حمله حسین شریعتمداری به پزشکیان: ترامپ و نتانیاهو طبق فتوای مراجع باید اعدام شوند

«‌رئیس‌جمهور در گفت‌وگویی با «تاکر کارلسون» خبرنگار آمریکایی مواضع کشورمان درخصوص همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی و شرایط ایران برای ازسرگیری احتمال مذاکرات با آمریکا را تشریح کرد»! که با عرض پوزش باید گفت؛ اظهارات آقای پزشکیان در این مصاحبه با «‌مواضع کشورمان‌» فاصله‌ای پرناشدنی دارد!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است