کد خبر : 190187
انتشار : 2022/05/03 - 11:48
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس مدعی شد: ایران 59 پهباد ساخته است

ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس گفت: امروز در کشور ما ۵۹ پهپاد ساخت و تولید شده که در یک مورد آن می توان به ساخت پهپاد با برد چهار هزار کیلومتر اشاره کرد. او گفت: نفوذ پهپادی ایران در محور مقاومت، اسرائیل را دچار استیصال کرده است به گونه‌ای که برای شناسایی این دو پهپاد چهل و یک هواپیمای جنگی را به پرواز درآورده اند.

نماینده مجلس مدعی شد: ایران 59 پهباد ساخته است

به گزارش مدارا، ابوالفضل ابوترابی با اشاره به توان پهپادی کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران جزء چهار قدرت پهپادی جهان است که این موفقیت با تکیه بر توان داخلی حاصل شده و به هیچ وجه با تحریم دشمنان با مشکل مواجه نمی‌شود.

نماینده نجف‌آباد در مجلس گفت: امروز در کشور ما ۵۹ پهپاد ساخت و تولید شده که در یک مورد آن می توان به ساخت پهپاد با برد چهار هزار کیلومتر اشاره کرد.

ابوترابی با بیان اینکه خودکفایی در تولید پهپاد نقش مهمی در تامین نیازهای ایران به هواپیماهای جنگی دارد، اظهار داشت: ایران با ساخت پهپاد نیاز به هواپیمای جنگی را نیز تقریباً تامین کرده و پهپادهایی که امروز توسط جمهوری اسلامی ایران ساخته می‌شوند در واقع هر یک می‌توانند کار یک هواپیمای جنگی را انجام دهند.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس افزود: در ادامه موفقیت جمهوری اسلامی باید به موفقیت پهپادی در محور مقاومت در منطقه اشاره کرد که نفوذ دو پهپاد به فضای رژیم صهیونیستی آنها را دچار استیصال کرده بود به گونه‌ای که برای شناسایی این دو پهپاد چهل و یک هواپیمای جنگی را به پرواز درآورده بودند.

مجلس نمایندگان آمریکا اخیرا، در راستای سیاست هراس از توان بازدارندگی دفاعی ایران، طرحی ضد ایرانی را تصویب کرد. مجلس نمایندگان امریکا با ۴۲۴رأی موافق و ۲رأی مخالف طرحی را که خواستار متوقف کردن توان پهپادی ایران است، به تصویب رساند. البته این طرح ضد ایرانی که «قانون توقف هواپیماهای بدون سرنشین ایرانی» (SIDA) نام دارد، برای تبدیل شدن به قانون نیاز به تصویب سنا و امضای رئیس‌جمهور امریکا را دارد.

اخبار مرتبط:
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!
درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!

به گزارش رویترز، عربستان سعودی از چین خواسته است به‌طور خصوصی از ایران بخواهد برای مهار حوثی‌ها پس از تسلط آنها بر سواحل دریای سرخ یمن و باب‌المندب اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است