دبیر جدید انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران معرفی شد
در نخستین جلسهی هیات مدیرهی انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران در سال 1401، افشین امیرشاهی به عنوان دبیر جدید انجمن انتخاب شد.
به گزارش مدارا، در این نشست موضوع استعفای شهریار شمس مستوفی دبیر سابق انجمن به دلیلِ مشغلهی شخصی مطرح و هیات مدیره با تقدیر از عملکردِ چند سالهی ایشان، با استعفای ایشان موافقت و افشین امیرشاهی را به عنوانِ دبیر جدید انجمن انتخاب کرد.
سریال طنز «اسباب زحمت» به کارگردانی سعید آقاخانی که پخش آن به دلیل وقوع جنگ رمضان متوقف شده بود، از اول ماه ربیعالاول دوباره روی آنتن شبکه یک سیما میرود. همزمان نیز مقدمات تولید فصل دوم این مجموعه آغاز شده است.
پیکر زندهیاد اکبر عبدی پس از مراسم تشییع در تالار وحدت، با همراهی نوای نی به قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) منتقل و در میان حضور خانواده، هنرمندان و مردم به خاک سپرده شد.