کد خبر : 186349
انتشار : 2022/04/04 - 10:17
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

سرمربی تیم ملی فوتبال هلند به سرطان مبتلا هستم

سرمربی تیم ملی فوتبال هلند از ابتلای خود به سرطان پروستات خبر داد.

سرمربی تیم ملی فوتبال هلند به سرطان مبتلا هستم

به گزارش مدارا، تیم ملی فوتبال هلند یکی از حاضران در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر است. هلند در گروه نخست با تیم‌های قطر، سنگال و اکوادور هم‌گروه است.

لوئیس فان خال، سرمربی تیم ملی فوتبال هلند خبر بدی برای هواداران این تیم داشت. او در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرد که به سرطان پروستات مبتلاست.

او گفت: یک شب احساس درد داشتم و به همین خاطر مجبور شدم اردوی تیم را ترک کنم. بازیکنان نمی دانستند که من چه مشکلی دارم چون وضعیتم عادی بود. مشخص شد که سرطان پروستات دارم. معمولا فردی که به پروستات مبتلاست به خاطر این بیماری نمی‌میرد اما ممکن است بیماری‌های پنهان دیگری در نتیجه این سرطان، کشنده باشند. با این حال من بسیار سرسخت هستم و به مبارزه ادامه خواهم داد.

اخبار مرتبط:
جنجال اینستاگرامی هافبک پرسپولیس با استقلال!
جنجال اینستاگرامی هافبک پرسپولیس با استقلال!

کنش‌های اینستاگرامی رضا شکاری هافبک فصل گذشته پرسپولیس مورد توجه هواداران این تیم قرار گرفته است.

مقصد غیرمنتظره عالیشاه؛ کاپیتان پرسپولیس در راه جنوب
مقصد غیرمنتظره عالیشاه؛ کاپیتان پرسپولیس در راه جنوب

مدیران باشگاه صنعت نفت آبادان مذاکرات خود را برای جذب امید عالیشاه آغاز کرده‌اند.

پورعلی گنجی با پرسپولیس فسخ کرد
پورعلی گنجی با پرسپولیس فسخ کرد

مرتضی پورعلی گنجی مدافع با تجربه پرسپولیس پس از ۴ فصل حضور در جمع سرخپوشان تهرانی از این تیم جدا شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است