کد خبر : 184269
انتشار : 2022/03/12 - 10:09
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

وضعیت قابل قبول هوای تهران

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، امروز (۲۱ اسفندماه) با حاکمیت ناپایداری جوی و بارش پراکنده غلظت آلاینده‌ها کاهش می‌یابد و کیفیت هوای تهران در بیشتر مناطق در محدوده قابل قبول قرار می‌گیرد.

وضعیت قابل قبول هوای تهران

به گزارش مدارا،پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران حاکی از آن است که کاهش تندی باد در طول امروز تا حدودی پراکندگی آلاینده‌ها را محدود خواهد کرد. تا اواخر وقت شنبه به‌تدریج بر تندی باد افزوده می‌شود و کاهش غلظت ذرات معلق و برقراری وضعیت قابل‌قبول در بیشتر مناطق قابل انتظار است.

در صبح روز یکشنبه (۲۲ اسفند ماه) هم‌زمان با آغاز تردد خودروها و عدم وزش باد مؤثر، تجمع آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا به‌ویژه در مناطق پرتردد دور از انتظار نیست. وزش باد مؤثر در طول روز از تجمع آلاینده‌ها جلوگیری خواهد کرد.

افزایش تندی باد و تقویت ناپایداری جوی تا ساعات پایانی یکشنبه، کاهش غلظت ذرات معلق و برقراری وضعیت قابل‌قبول در بیشتر مناطق را به‌دنبال دارد.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۷۹ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۶۸ و کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول است.

اخبار مرتبط:
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!
شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!

یک پزشک حوزه بیماری‌های شغلی می‌گوید: ما بارها تاکید داشتیم که سمومی که به ویژه در باغات ایران استفاده می‌شود، به دلیل تحریم‌ها و درجه مرغوبیت سم، بیش از استاندارد در محوطه باغ و روی گیاه می‌ماند. مطالعات ما نشان می‌دهد که برخلاف سایر سموم مصرفی رایج، سم استفاده شده در مزارغ و باغات ما تا چهل روز می‌ماند و این درحالی است که کشاورز و باغدار ما و کارگران این حوزه، بلافاصله پس از سمپاشی و گاه از فردای آن روز، به باغ و مزرعه وارد می‌شود و کار می‌کند.

معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است
معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است

معاون وزیر و مدیرکل مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در آموزش مجازی در دوران کرونا و جنگ دچار آسیب شدیم و شاهد فقر علمی در دانش‌آموزان هستیم، گفت: در تلاش هستیم در سال تحصیلی جاری (۱۴۰۶-۱۴۰۵) مدارس به کاملا صورت حضوری بازگشایی شود، نباید مدارس به بهانه بحران و کمبود انرژی تعطیل شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است