کد خبر : 179949
انتشار : ۱۴۰۰/۱۰/۲۷ - 07:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کمک صلیب سرخ به سیل زدگان جنوب

کمک صلیب سرخ به سیل زدگان جنوب

به گزارش مدارا از جمعیت هلال احمر؛ حسن اسفندیار مدیرکل عملیات بین‌المللی و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر با اعلام این خبر گفت: صندوق پاسخگویی اضطراری(DREF) با درخواست فوری جمعیت‌های ملی برای کمک به آسیب‌دیدگان از سوانح و بلایا پس از بررسی و بر اساس سابقه و تعامل سازنده آن جمعیت با فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر، کمک‌هایی را به طور سریع پرداخت می‌کند و اکنون این صندوق پذیرفته‌ است ۵۰۰ هزار فرانک سوئیس را برای کمک به ۱۳ هزار و ۷۵۰ نفر از سیل‌زدگان در اختیار جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قرار دهد.

وی افزود: این کمک‌ها صرفا در اختیار سیل‌زدگان دی‌ماه جاری در جنوب فارس، بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان قرار خواهد گرفت و تنها در قالب کالاهای معیشتی، امدادی و بهداشتی توزیع می‌شود.

مدیرکل عملیات بین المللی و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال احمر تاکید کرد: تعامل نزدیک با سازمان‌های بین‌المللی همچون فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر، می‌تواند رسیدگی اضطراری به آسیب‌دیدگان از حوادث طبیعی را تسریع و تقویت کند.

اخبار مرتبط:
اصفهان، فلاورجان، مبارکه پرترددترین شهرستان‌های استان در ماه گذشته
اصفهان، فلاورجان، مبارکه پرترددترین شهرستان‌های استان در ماه گذشته

مدیر مرکز مدیریت راه‌های استان اصفهان از ثبت بیشترین تردد محورهای مواصلاتی استان، در پنج شهرستان اصفهان، فلاورجان، مبارکه، نجف‌آباد و کاشان خبر داد.

جزییات بازگشایی موقت زاینده‌رود
جزییات بازگشایی موقت زاینده‌رود

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان گفت: خروجی سد زاینده‌رود از بامداد سه‌شنبه برای آبیاری باغات و درختان غرب و شرق اصفهان افزایش می یابد.

زاینده‌رود بازگشایی می‌شود
زاینده‌رود بازگشایی می‌شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از بازگشایی زاینده‌رود از بامداد سه‌شنبه به مدت محدود خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است