به گزارش گروه سیاسی سایت خبری مدارا؛ اما این روزها، عدم امکان برقراری ارتباط حضوری اصحاب رسانه با وزرا و معاونان رئیس جمهور و نیز فقدان بهروز رسانی سریع و بهموقع اخبار حوزه ریاست جمهوری از سوی دو پایگاه اطلاع رسانی «پرزیدنت» و «پاد» نیز صدای خبرنگاران این حوزه را بلند کرده است.
با توجه به شعارهای رئیس جمهور مبنی بر مبارزه با فساد و ضرورت شفاف سازی انتظار می رفت، تیم اطلاع رسانی دولت، ارتباط بیشتر و مناسبتری با اصحاب سایر رسانههای مکتوب، تصویری و مجازی برقرار کند و بر این اساس، رسانههای داخلی را مرجع و ملجا دریافت اخبار بهروز و معتبر برای مردم قرار دهد؛ امری که در این سالها به واسطه عملکرد جانبدارانه و سنتی رسانه ملی به محاق رفته است.
در زمان فعالیت دولت قبل اصحاب رسانه اجازه داشتند روزهای چهارشنبه در حیاط ساختمان پاستور منتظر بمانند تا بعد از اتمام جلسه هیئت دولت، با وزرا و معاونان رئیس جمهور مصاحبه و گفتگو داشته باشند، جلساتی که با گذشت ۴ ماه و اندی از آغاز بکار دولت سیزدهم همچنان مسکوت مانده و برگزار نمی شود.
جلسات چهارشنبه اصحاب رسانه با وزرا، یکی از معدود جلساتی بود که برای خبرنگاران امکان دسترسی به وزرا برای طرح دغدغهها و پرسشهای مردم را فراهم میکرد و با این وضعیت پا در هوا مانده است.
البته یکی دیگر از کانالهای ارتباطی نمایندگان رسانهها با دولت، برگزاری جلسات سخنگویی دولت است که این جلسات نیز با آغاز بکار دولت سیزدهم به محاق رفته بود اما پس از انتخاب دیرهنگام سخنگو رونق تازه ای گرفته و تاکنون سه جلسه نشست خبری سخنگویی دولت برگزار شده است.
با توجه به شرایط کنونی کشور و نیز با نظر به شبهه افکنی و خبرسازی رسانه های بیگانه علیه مسئولان و اقداماتی که در کشور در حال انجام است، امروز بیش از هرزمان دیگری لازم است تیم اطلاع رسانی دولت به امکان برقراری ارتباط رسانهها با مقامات ارشد دولت توجه داشته باشند و پیشاپیش جلوی بروز هرگونه شایعه و خبرسازی برای هدایت افکار عمومی در جامعه را بگیرند.
اصحاب رسانه پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند و قطعا حضور آنها در برنامههای چهارشنبه حیاط دولت می تواند در شفاف سازی و اطلاع رسانی های به موقع و مناسب درباره مسائل مبتلا به جامعه کمک کننده باشد.