کد خبر : 177053
انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۱۷ - 11:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

احمد مسعود به ایران آمده است

احمد مسعود به ایران آمده است

به گزارش مدارا، سعید خطیب‌زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در نشست هفتگی با خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی به تشریح آخرین تحولات در حوزه سیاست خارجی پرداخت. وی در ادامه به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی درباره سفر احمد مسعود به تهران اظهار داشت: سفرها به ایران با آگاهی کابل و دوستان در جهات مختلف جامعه مدنی و گروه‌های افغانستانی انجام می‌شده و شده است. هفته‌ای که گذشت در خصوص توافق بین شرکت توانیر و شرکت برشنا افغانستان درباره صادرات برق سفری انجام شد.

وی گفت که کاظمی قمی نماینده ویژه ایران در امور افغانستان به زودی سفری به کابل خواهد داشت و این رفت و آمدها بین کشورهای همسایه در جریان بوده و ادامه خواهد یافت.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک مدعی شد که احمد مسعود، رهبر مقاومت پنجشیر به ایران سفر کرده ‌است. تا پیش از انتشار این خبر مدتی بود که اطلاعات چندانی در مورد تداوم مقاومت در پنجشیر در رسانه‌ها در دست نبود و این موضوع باعث ایجاد نگرانی‌هایی بابت شکست جبهه مقاومت شده‌ بود.

در همین رابطه سایت خبری مدارا به نقل از منابع خود خبر داده بود که احمد مسعود چندی پیش ابتدا به تاجیکستان سفر کرده‌ و پس از آن حدود ۱۰ روز پیش به ایران آمده‌است.

گفته می‌شود که او احتمالا همچنان در ایران و در مشهد حضور دارد. همچنین اسپوتنیک مدعی شده‌بود که احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت افغانستان با والی پیشین هرات در مشهد دیدار کرده‌است. آنطور که یک منبع آگاه به خبرنگار مدارا گفته احمد مسعود با برخی از مقامات جمهوری اسلامی در ایران و در پشت درهای بسته و به صورت غیررسمی دیدارهایی داشته‌است. هنوز مشخص نیست که این مقامات چه کسانی بوده و محور مذاکرات و خروجی آن دقیقا چه بوده‌است.

سفر مسعود به ایران حاکی از آن است که برخی اخبار مربوط به شکست جبهه مقاومت و عقب‌نشینی نیروهای تحت امر احمد مسعود و همچنین تصرف دره پنجشیر به دست طالبان که در مدت اخیر و به شکل غیررسمی شنیده می‌شد، کذب بوده و مقاومت همچنان ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
بورس ۲۱ هزار واحد ریخت
بورس ۲۱ هزار واحد ریخت

شاخص کل بورس با ریزش ۲۱ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۳ میلیون و ۲۸۲ هزار واحد رسید.

ادعای وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
ادعای وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم

وزیر اقتصاد و امور دارایی گفت: در بودجه امسال تلاش جدی صورت می‌دهیم که کسری بودجه را کم کنیم، از این رو پروژه‌های عمرانی غیر ضروری را کنار می‌گذاریم و تمرکز دولت را بر پروژه‌های با پیشرفت بالای ۷۵ درصد و با اولویت بالا قرار خواهیم داد.

افراد دارنده چند خودرو می‌توانند خودروی مورد نظر برای دریافت بنزین سهمیه‌ای را انتخاب کنند
افراد دارنده چند خودرو می‌توانند خودروی مورد نظر برای دریافت بنزین سهمیه‌ای را انتخاب کنند

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد:قرار است بر اساس یک سامانه جدید، افراد دارنده چند خودرو با تکمیل فرم خوداظهاری، خودروی مورد نظر برای دریافت بنزین سهمیه‌ای را انتخاب کنند .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است