کد خبر : 375863
انتشار : 2026/01/07 - 13:18
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

پیوند سیاست و مُد؛ کاپشن «نایکی» پس از انتشار تصویر مادورو در بازار نایاب شد

کاپشن‌های ورزشی تولید شرکت آمریکایی «نایکی» پس از بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا، در روز شنبه، توجهی بی‌سابقه در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت؛ رویدادی قابل‌توجه که سیاست و مُد را به هم پیوند زد.

پیوند سیاست و مُد؛ کاپشن «نایکی» پس از انتشار تصویر مادورو در بازار نایاب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کاپشن‌های ورزشی تولید شرکت آمریکایی «نایکی» پس از بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا، در روز شنبه، توجهی بی‌سابقه در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت؛ رویدادی قابل‌توجه که سیاست و مُد را به هم پیوند زد.

این واکنش‌ها ساعاتی پس از حمله آمریکا به ونزوئلا و بازداشت مادورو شکل گرفت؛ زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، تصویری از رهبر ونزوئلا را در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» منتشر کرد. در این تصویر، مادورو با چشمان بسته، بر عرشه ناو جنگی آمریکایی، در حال انتقال به نیویورک دیده می‌شود.
این تصویر به‌سرعت به‌طور گسترده منتشر شد؛ نه‌تنها به دلیل ظاهر آرام مادورو، بلکه به خاطر لباسی که به تن کرده بود.
رئیس جمهوری بازداشت شده ونزوئلا در این عکس کاپشنی به تن داشت که به نظر می‌رسید از مدل «Nike Tech» باشد؛ موضوعی که باعث شد کاربران اینترنتی تصویر را به‌طور وسیع بازنشر دهند و آن را به برند مشهور ورزشی پیوند بزنند.
بسیاری از کاربران این صحنه تاریخی را نمونه‌ای از تناقضی طنزآمیز دانستند؛ جایی که دشمن سرسخت امپریالیسم و سرمایه‌داری، کاپشنی از یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکایی جهان، یعنی «نایکی»، بر تن دارد.
گزارش‌های مختلف حاکی از آن است که کاپشن ورزشی خاکستری‌رنگ پس از افزایش چشمگیر تقاضا در پی انتشار تصویر مادورو، در فروشگاه‌های اینترنتی نایاب شده است.
از سوی دیگر، موتورهای جستجوی معروفی مانند «گوگل» نیز شاهد افزایش بسیار زیاد جست‌وجوی عبارات مربوط به این کاپشن خاکستری بودند به طوری که این کاپشن خاکستری در صدر جست‌وجوهای روز شنبه قرار گرفت.
اخبار مرتبط:
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!

به نظر می‌رسد دولت همان رویه حذف یارانه افراد به اصلاح «دارای تمکن مالی» را برای قطع کالابرگ مردم در پیش گرفته است.

رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند
رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ادامه داد: مطابق قانون حتی اگر شورای عالی امنیت ملی چیزی را تصویب کند، اما رهبری تأیید نکرده باشد، لازم‌الاجرا نیست. خود شعام بدون تأیید رهبری اصالت ندارد؛ اما ما برای دبیر شعام چنین جایگاهی قائل شدیم.

محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود
محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود

حجت‌الاسلام‌ محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضاییه به موضوع مهم خدمت به مردم پرداخت و خاطرنشان کرد: مردم ما وفاداری و شایستگی خود را به وضوح به اثبات رسانده‌اند؛ فلذا ما کارگزاران نظام مکلف و موظف هستیم در راه خدمت بی‌منت به این مردم، نهایت همت و جهد خود را صرف کنیم. ضروریست رضایتمندی و اعتماد مردم به نظام را افزایش دهیم؛ این مقوله با حرف و لفاظی حاصل نمی‌شود؛ باید در میدان عمل، خود را ثابت کنیم. اگر مردم کاملاً مشاهده کردند که ما صادق و صحیح‌العمل هستیم؛ آنها را تکریم می‌کنیم و بدون تبعیض عمل می‌کنیم، آنگاه رضایتمندی و اعتمادشان به نظام مضاعف می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است