کد خبر : 176186
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۳۰ - 23:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

انتصابات فامیلی جای تاسف دارد

انتصابات فامیلی جای تاسف دارد

به گزارش مدارا،آیت الله رسول فلاحتی در خطبه های نماز جمعه شهر رشت، خنثی کردن تحریم ها را مطالبه مردم از دولت دانست و اظهار کرد: دولت باید برنامه ریزی های لازم را جهت رفع و خنثی سازی تحریم ها داشته باشد.

وی با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره اهمیت خنثی سازی تحریم های دشمن، افزود: اگرچه آمریکا و اروپا عامل تحریم علیه ایران هستند، اما دولت نیز باید اقدامات لازم را برای بی اثر کردن تحریم ها انجام دهد.

نماینده ولی فقیه در گیلان، با بیان اینکه حضور ۱۲۰ هزار مستشار آمریکایی در ایران چیزی جز غارت منابع ملی به دنبال نداشت، عنوان کرد: در دوران رژیم پهلوی با سیطره آمریکا و اروپا بر کشور مواجه بودیم که مصداق آن کاپیتولاسیون بود، اما مخالفت امام خمینی(ره) با این قانون ذلت بار و استکباری به نقطه عطفی در تاریخ ایران تبدیل شد و پیروزی نهضت انقلاب را رقم زد و شاهد خروج آمریکایی ها از کشور بودیم.

امام جمعه رشت، با بیان اینکه رفع مشکلات اقتصادی کشور و بی اثر کردن تحریم ها با نگاه لیبرالی محقق نمی شود، خاطرنشان کرد: از دولتمردان می خواهیم به فکر شکوفایی ظرفیت های داخلی باشند و به جوانان تحصیلکرده و دانشمند و خوش فکر اعتماد کنند و نگاهشان به خارج نباشد.

وی کاهش وابستگی بودجه به درآمدهای نفتی را از دیگر انتظارات مردم از دولت دانست و یادآور شد: کاهش وابستگی به نفت رشد اقتصادی کشور را به دنبال دارد.

آیت الله فلاحتی، یکی از مولفه های رشد اقتصادی را حمایت از تولید داخل دانست و بیان کرد: از تولیدکنندگان داخلی نیز می خواهیم کالای خوب با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار دهند تا اعتماد لازم در بازار شکل بگیرد و زمینه صادرات نیز فراهم شود.

وی اقدام اخیر دستگاه قضا در محاکمه مدیران را موجب تزریق امید در جامعه دانست و متذکر شد: اکنون نوبت برخورد با دانه درشت هایی است که عامل وضع اقتصادی موجود هستند، اما هزاران میلیارد در حساب های خود دارند؛ البته از دستگاه قضا می خواهیم در محاکمه خیانتکاران به ملت خط قرمزها را کنار بگذارد تا حاشیه امن برای افراد ایجاد نشود.

امام جمعه رشت، یکی از آفت های جامعه را انتصابات فامیلی به ویژه در مسئولان میانی دانست و عنوان کرد: در نظام اسلامی انتصابات باید براساس شایسته سالاری باشد و فامیل بازی ها جای تاسف دارد و نوعی تضییع حقوق بیت المال محسوب می شود.

اخبار مرتبط:
معاون اول قوه قضائیه: وقتی رهبری می‌فرمایند نمی‌شود مذاکره کرد، باید بدون چون و چرا تسلیم باشیم
معاون اول قوه قضائیه: وقتی رهبری می‌فرمایند نمی‌شود مذاکره کرد، باید بدون چون و چرا تسلیم باشیم

معاون اول قوه قضاییه گفت: امروز وقتی رهبری می‌فرمایند مذاکره نمی‌شود کرد یعنی باید بدون چون و چرا تسلیم باشیم.

سرپرست دانشگاه تهران: هیچ کانکسی متعلق به نیروی انتظامی در خیابان‌های اطراف کوی دانشگاه وجود نداشت/ اینکه دانشگاه تهران سال ۱۴۰۱ درخواست حذف کانکس‌ها را داده، درست نیست
سرپرست دانشگاه تهران: هیچ کانکسی متعلق به نیروی انتظامی در خیابان‌های اطراف کوی دانشگاه وجود نداشت/ اینکه دانشگاه تهران سال ۱۴۰۱ درخواست حذف کانکس‌ها را داده، درست نیست

سرپرست دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه در گذشته هیچ کانکسی متعلق به نیروی انتظامی در محوطه یا خیابان‌های اطراف کوی دانشگاه وجود نداشت، گفت: این ادعا که گفته می‌شود دانشگاه تهران سال ۱۴۰۱ درخواست حذف این کانکس‌ها را داده است، درست نیست.

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو
تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

وزارت دفاع اسرائیل از تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکایی معلق شده توسط دولت سابق آمریکا خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است