کد خبر : 175264
انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۱۶ - 13:57
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزارت خانواده و جوانان تشکیل می شود؟

وزارت خانواده و جوانان تشکیل می شود؟

به گزارش مدارا، «احمد راستینه هفشجانی»، نماینده مردم شهرکرد و رئیس کمیته تربیت بدنی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در رابطه با «طرح تشکیل وزارت خانواده و جوانان» گفت: این طرح هنوز در قالب یک پیشنهاد در فراکسیون ورزش مطرح است و هنوز کارهایش نهایی نیست. معتقد هستیم وزارت ورزش و جوانان با گستردگی که دارد، توانایی پاسخ به نیاز جوانان را ندارد و تاکنون نتوانسته مسئولیت خود را به خوبی ایفا کند.

او ادامه داد: تمرکز وزارت ورزش و جوانان روی ورزش، سبب شده تا نیازهای جوانان مورد غفلت قرار بگیرد. معتقد هستیم باید به سمت یک ساختارسازی نوین برای تمرکز بر اولویت‌های جوانان حرکت کنیم و این ساختارسازی نوین باید متناسب با نیاز و مسائل موجود شکل بگیرد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به دنبال این هستیم تا با دولت به یک تعامل برسیم، اگر دولت قبول کند و این طرح تشکیل وزارت خانواده و جوانان را در قالب لایحه بیاورد روند بهتری در کار صورت می گیرد، زیرا ساختار سازی های نوین بار مالی دارد و امکانش نیست و طبیعتا طبق اصل ۷۵، شورای نگهبان مخالفت می کند اما با دولت در حال صحبت هستیم ان‌شاءالله جلساتش هم بزودی برگزار می‌شود تا ببینیم به چه نکته مشترکی می‌رسیم.

رئیس کمیته ورزش و تربیت بدنی مجلس در پایان گفت: یا وزارت ورزش باید سطح معاونت جوانان را ارتقاء بدهد و یا باید به سمت ساختاری برویم که تمرکز روی مسئله جوانان بیشتر شود. با وزیر ورزش و جوانان جلساتی را خواهیم داشت ان‌شاءالله به یاری خداوند نتایج را بعداً اعلام می‌کنیم.

اخبار مرتبط:
اصفهان در انتظار سامانه جدید بارشی؛ دمای ۲۹ شهر به زیر صفر رسید
اصفهان در انتظار سامانه جدید بارشی؛ دمای ۲۹ شهر به زیر صفر رسید

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از ورود سامانه بارشی به استان از عصر چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه خبرداد.

قدردانی استاندار اصفهان از حضور شکوهمند مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قدردانی استاندار اصفهان از حضور شکوهمند مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

استاندار اصفهان در پیامی از حضور حماسی مردم استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه قدردانی کرد.

مدارس و ادارات استان اصفهان فردا باز است
مدارس و ادارات استان اصفهان فردا باز است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مدارس، ادارات و بانک‌های سراسر استان اصفهان فردا سه‌شنبه ۲۳ بهمن باز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است